Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση


Λίγο καιρό μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha, μετά από 15 χρόνια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας προχώρησε στο επόμενο επαγγελματικό βήμα, που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της τηλεόρασης, και τη δημοσιογραφία γενικότερα. Ο δημοσιογράφος, που επαγγελματικά ταυτίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη, στο πλευρό της οποίας ήταν για πολλά χρόνια, αποφάσισε να ανοίξει με τη σύζυγό του, Ναταλί Κακαβά ένα ζαχαροπλαστείο.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, συνάντησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο ζαχαροπλαστείο του κι εκείνος αναφέρθηκε στο νέο του ξεκίνημα, στο τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha, αλλά και στην τελευταία του συνεργασία με την Ελένη Τσολάκη, όπου η εκπομπή τους «κόπηκε» πρόωρα από το κανάλι.

«Σκεφτόμουν χρόνια να ανοίξω ένα ζαχαροπλαστείο, άλλωστε πριν δυο μήνες μείναμε άνεργοι. Μας χτύπησε στα 48 μας η ανεργία οπότε δεν έχεις δυνατότητα, έχεις δυο παιδιά, μία γυναίκα. Πρέπει κάτι να κάνεις, δεν πρέπει να μένεις στάσιμος.  Ήταν σοκ που έμεινα άνεργος, δεν θέλω να μιλάω για αυτά, καλή καρδιά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πολλά με έχουν στενοχωρήσει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα πω, θα τα λέω στην γυναίκα μου. Προφανώς δεν υπήρχε κάτι να κάνω μετά από 15 χρόνια στον Alpha. Έφτασε η ώρα που όλα τελειώνουν».

Όσο για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη και το άδοξο τέλος της εκπομπής «τι λέει;» απέφυγε να σχολιάσει. «Αγαπάω πάρα πολύ τη Ναταλί και τα παιδιά μου…», απάντησε χαρακτηριστικά.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *