Σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό Open βρίσκεται η Όλγα Τρέμη – Newsbeast

Σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό Open βρίσκεται η Όλγα Τρέμη – Newsbeast


Σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό Open βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις ημέρες η γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη μετά την πρόσφατη παραίτησή της από την ΕΡΤ. Θυμίζουμε ότι προ ημερών στο κανάλι του κ. Ιβάν Σαββίδη ανέβαλε τη διεύθυνση ειδήσεων ο κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος που φαίνεται ότι επιθυμεί να αναβιώσει στον τρόπο λειτουργίας του παλιού MEGA το οποίο άλλωστε υπηρέτησε από την ίδια θέση. Μπορεί το «Μεγάλο Κανάλι» να εκπέμπει εκ νέου, αυτή τη φορά από εταιρεία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο Open βρίσκονται αρκετοί δημοσιογράφοι από το παλιό MEGA.

Θυμίζουμε επίσης ότι η κ. Τρέμη έχει άριστες σχέσεις με τον κ. Παναγιωτόπουλο, όχι μόνο επειδή ήταν ο δεύτερος σύζυγός της (με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έναν γιο, τον Αλέξανδρο) αλλά και επειδή η επαγγελματική συνεργασία τους ήταν άψογη. Όταν η γνωστή παρουσιάστρια είχε ολοκληρώσει το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στο MEGA τον Ιούλιο του 2014, ο ίδιος είχε γράψει ένα κείμενο στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το παρατεταμένο χειροκρότημα με το οποίο υποδέχθηκαν οι δημοσιογράφοι του Μega την Όλγα Τρέμη, μετά την παρουσίαση του τελευταίου δελτίου της, ήταν συμβολικά το μεγάλο τους ευχαριστώ προς τη τη μεγάλη Κυρία της ελληνικής δημοσιογραφίας. «Ευχαριστώ» για το ήθος με το οποίο επένδυσε το δημόσιο λόγο της, «ευχαριστώ» για την αλληλεγγύη που επέδειξε σε όλους -νεώτερους και παλαιότερους δημοσιογράφους, παραγωγούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς- επί 9 χρόνια ως κεντρική παρουσιάστρια του Μεγάλου καναλιού. «Ευχαριστώ» και για την αξιοπρέπεια την οποία δίδαξε με τον χειρισμό της αποχώρησής της.

Για εμένα προσωπικά οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες -και η χθεσινή ημέρα ακόμη οδυνηρότερη.
Δεν μίλησα ούτε μια στιγμή δημόσια για το θέμα, παρότι με προέτρεπαν να το κάνω συνάδελφοι από όλα τα ΜΜΕ. Σεβάστηκα την επιθυμία της Όλγας που ήθελε -και δικαίως- να χειριστεί η ίδια το θέμα.

Και το έκανε με -σπανίζουσα στους καιρούς μας- τρυφερότητα προς τους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, που κάθε βράδυ παρακολουθούν το κεντρικό δελτίο του Μega.

Αυτά τα 9 χρόνια η Όλγα κράτησε με σταθερότητα, επάρκεια και νηφαλιότητα το τιμόνι στον τηλεοπτικό «αέρα». Διαχειρίστηκε ζητήματα τεράστιας σημασίας, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Και ευτύχησε να την επιλέξει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, λίγο μετά την εκλογή του το 2012, για να της παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη -γεγονός που επισημάνθηκε από όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη. Βεβαίως, στα 9 χρόνια έκανε και λάθη, αναμενόμενο δεν είναι; Για τα περισσότερα, όμως, δεν ευθυνόταν εκείνη αλλά ο διευθυντής της, δηλαδή εγώ».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *