Σε σταθερά ανοδική πορεία οι ειδήσεις του σταθμού από την αρχή της σεζόν – Newsbeast

Σε σταθερά ανοδική πορεία οι ειδήσεις του σταθμού από την αρχή της σεζόν – Newsbeast


Σε σταθερά ανοδική πορεία κινούνται οι ειδήσεις του Open, τόσο το μεσημβρινό όσο και το κεντρικό δελτίο του σταθμού, από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, κερδίζοντας όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στη μάχη για την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη, διέγραψε μία σταθερά ανοδική πορεία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου πετυχαίνοντας μέσο όρο 8,1% στο σύνολο του κοινού.

Το δίμηνο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου κατέγραψε μέσο όρο 7,6% σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 43% από το α’ εξάμηνο του 2020 (Ιανουάριος-Ιούνιος μ.ο. 5,3%).

Μεγαλύτερη ήταν η άνοδος στους άνδρες 45-64 με μέσο όρο τηλεθέασης 10,7% και αύξηση 43% από το α’ εξάμηνο του 2020 (Ιανουάριος-Ιούνιος μ.ο. 7,5%).

Αντίστοιχη είναι η πορεία και για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Λίνα Δρούγκα. Συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ο μέσος όρος τηλεθέασης είναι 11,2%.

Από την έναρξη, δε, της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν  κατέγραψε μέσο όρο 10,5% στο σύνολο του κοινού, σημειώνοντας αύξηση 36% σε σύγκριση με το α’ εξάμηνο του 2020 (Ιανουάριος-Ιούνιος μ.ο. 7,7%).

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *