Πρέπει να δείχνεις σεβασμό – Newsbeast

Πρέπει να δείχνεις σεβασμό – Newsbeast


Γέμισε από παλιούς παίκτες χθες το πλατό του Masterchef 4, οι οποίοι επέστρεψαν διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία στο διαγωνισμό μαγειρικής, με τη Μαριάννα Μπουλμέντη να κερδίζει τελικά την ποδιά και να επιστρέφει στο σπίτι.

Υπήρξε όμως ένας παίκτης που φαίνεται πως εκνεύρισε με τη στάση του τους κριτές, με αποτέλεσμα να τον κόψουν με συνοπτικές διαδικασίες. Ο λόγος για τον Ηλία Ηλιόπουλο που εμφανίστηκε πολύ χαλαρός, κάτι που προκάλεσε κακές εντυπώσεις.

«Γιατί τόσο χαλαρός; Σε ενδιαφέρει να πάρεις την ποδιά; Πιστεύεις ότι θα την πάρεις αν είσαι τόσο χαλαρός; Πρέπει να δείχνεις σεβασμό όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στα υπόλοιπα εννιά άτομα που είναι πάνω και έχουν να βγουν πάρα πολύ καιρό έξω» του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Η στάση σου, ο τρόπος που φέρνεις το πιάτο, αυτή η χαλαρότητα θεωρώ ότι δεν δείχνει σεβασμό και μιλάς πίσω συνεχώς με τη Μάγδα. Δεν λέω να είσαι στην… τσίτσα, να είσαι λίγο χαλαρός, αλλά να δείξεις σεβασμό σε εμάς, και αν όχι σε εμάς, τότε στους πρώην συμπαίκτες σου. Είναι πολύ καιρό εδώ μέσα. Κι εσείς έχετε αυτή την ευκαιρία σήμερα να μπείτε μέσα» είπε ο κριτής.

«Νομίζω ότι είναι μια προσπάθεια, η οποία ενδεχομένως να είναι αμιγώς συνδεδεμένη και με τη στάση που σου είπε ο Σωτήρης, ότι δείχνεις τόση ώρα. Δηλαδή, κανένα ενδιαφέρον και καμία αγωνία για την κατάκτηση αυτής της ποδιάς, για να συνεχίσεις μέσα στον διαγωνισμό. Ενδεχομένως να είναι από τις πιο κακές προσπάθειες που έχουμε δοκιμάσει. Νομίζω ότι δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15, αλλά ανάμεσα σε 14» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Δεν θεωρώ ότι η χαλαρότητα του κορμιού μου δείχνει τη σοβαρότητά μου. Νομίζω ότι σε όλη την παρουσία στο Masterchef είχα μια παρόμοια στάση. Δεν κατάλαβα αν σχολίασαν το πιάτο μου. Νομίζω έδωσαν βάση στο πώς κινήθηκα» είπε ο παίκτης.

«Πραγματικά θέλω να κατέβω από τον εξώστη και να φτύσω το πιάτο» είπε έξαλλη για τη στάση του η Μαρία Μπέη.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *