Ειδήσεις

Χειροτερεύει η κατάσταση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Μεγάλη ανησυχία στον ΣΚΑΪ…

Χειροτερεύει η κατάσταση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Μεγάλη ανησυχία στον ΣΚΑΪ…

 

Ένας κάποιος εθισμός έχει αρχίσει να δημιουργείται τελευταία με τον… Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ προσφέρει καθημερινά νέο υλικό στα εντελώς στερούμενα περιεχομένου και λογικής παραληρήματά του.

 

Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής δεν περιορίστηκε σε ένα ακόμα λογικό άλμα, αλλά υπέπεσε και σε γκάφα ολκής, αφού θέλοντας να εκμεταλλευτεί μέχρι και τη φωτιά σε κτίριο του δυτικού Λονδίνου για να πει «τα δικά του» και να παραλληλίσει την κατάσταση με αυτή στο Μενίδι, δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα.

«Ο πύργος στο δυτικό Λονδίνο ήταν σε μία από τις up-and-coming περιοχές, πολύ posh περιοχές, ήτοι κάηκαν πλούσιοι, άρα μπορείτε να ξεκινήσετε να χαίρεστε εσείς εκεί στις απομονωμένες -από την ελληνική διοίκηση- περιοχές των Αθηνών».

 

Τι κι αν στο κτίριο αυτό στεγάζονταν εργατικές κατοικίες, ο Μπογδάνος είπε αυτό που ήθελε να πει, ακόμη κι αν η ίδια η πραγματικότητα δεν «πολυβολεύει».

Υ.Γ.: Τα περί «πατερούλη και μπαμπά Τσίπρα», καθώς και τη συλλογιστική με την οποία η Αριστερά θα οδηγήσει στον φασισμό, είναι πράγματα που αν και καταβάλλουμε πολύ κόπο, δεν αντιλαμβανόμαστε, καθώς μέσα στο κεφάλι του Μπογδάνου φαίνεται ότι επικρατεί τρικυμία εν κρανίω.

Πηγή: periodista.gr

About the Author


p 36444