Ειδήσεις

Τώρα ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – Οι Αμερικάνοι προειδοποιούν για ΜΕΓΑΛΟ χτύπημα στην…

Τώρα ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – Οι Αμερικάνοι προειδοποιούν για ΜΕΓΑΛΟ χτύπημα στην…

Ποια η προειδοποίηση τον Αμερικανών για μεγάλο χτύπημα;

 

Αμερικανικό προξενείο στην Τουρκία προειδοποίησε τους… πολίτες των ΗΠΑ που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για αυξημένη ασφάλεια σε συγκεκριμένη γειτονιά, λόγω πιθανής τρομοκρατικής απειλής.

 

Σύμφωνα με το Associated Press, η δήλωση που δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευή ανέφερε ότι η τουρκική παρουσία ασφαλείας αυξήθηκε στην κεντρική συνοικία της Mecidiyeköy ενώ έκανε λόγο και για συγκεκριμένο δρόμο.

Σύμφωνα με τη δήλωση το προξενείο δεν είχε πρόσθετες πληροφορίες για την συγκεκριμένη απειλή και ζήτησε όμως από τους Αμερικανούς πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση.

 

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, ωστόσο εξέδωσε δήλωση το Σάββατο λέγοντας ότι «οι αρχές των ΗΠΑ προέβησαν σε αυτή τη δήλωση με βάση τις συνήθεις προφυλάξεις που παίρνουν οι δυνάμεις ασφαλείας μας και όχι επειδή υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες».

Οι ΗΠΑ εκδίδουν μηνύματα ασφαλείας και προειδοποιήσεις ταξιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο για να ενημερώσουν τους πολίτες τους για ενδεχόμενες απειλές και διαμαρτυρίες. Η Πρεσβεία και τα προξενεία των ΗΠΑ στην Τουρκία εξέδωσαν τουλάχιστον 22 τέτοια μηνύματα φέτος.

Πηγή: hellasforce.com

About the Author


p 36393