Ειδήσεις

Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε – Νεκρός ΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας τραγουδιστής…

Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε – Νεκρός ΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας τραγουδιστής…

Κανείς δε μπορεί να το πιστέψει…

 

 

Η είδηση δυστυχώς είναι επιβεβαιωμένη.

Το μαύρο χαμπέρι του θανάτου του τραγουδιστή σκόρπισε θλίψη στον… καλλιτεχνικό κόσμο.

Μετά από μάχη που έδινε με ασθένεια στους πνεύμονες τελικά νικήθηκε και έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πένθος συγγενείς και φίλους.

 

 

Ο λόγος για τον τραγουδιστή των Strangers Νίκο Αντωνιάδη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών στο Νοσοκομείο Κεντάκι των ΗΠΑ…

Το θλιβερό νέο κοινοποιήθηκε μέσω Facebook από συγγενείς και φίλους.

 

 

 

Οι Θεσσαλονικείς Strangers μετρώνται στα πρωτοπόρα σχήματα του εγχώριου rock ‘n’ roll και τους θυμούνται σίγουρα αρκετοί όσοι αναμείχθηκαν τότε ενεργά με τους νέους ήχους που κατέφταναν στην Ελλάδα, ιδιαίτερα χάρη σε επιτυχίες σαν το «Ραντεβού» -μάλλον το πιο αναγνωρίσιμο τραγούδι της μπάντας με τη φωνή του Αντωνιάδη, ο οποίος έπαιζε επίσης κιθάρα και έγραφε μουσική και στίχους. Στα χρόνια τους, οι Strangers υπήρξαν το πιο εμπορικό γκρουπ της Θεσσαλονίκης μετά τους Olympians.

«Το Ραντεβού», «Τα δάκρυα», «Επιστροφή», «Μεσ’ τη σιωπή», «Στοργή», «Για μιαν ελπίδα», «Τα κλειδιά», «Το αστέρι» αποτελούν μόνο κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες των «Stangers» που θα μείνουν αξέχαστες.

Οι «Strangers» αποτελούνταν από τους: Θωμάς Μπουδουράκης (όργανο), Νίκος Αντωνιάδης (κιθάρα, τραγούδι), Νίκος Μαλαμίδης (μπάσο), Λάζαρος Παπαγεωργίου (τραγούδι) και Νίκος Πέτροβιτς (ντραμς).

Μετά τους Strangers ο Αντωνιάδης συνέχισε αρχικά ως μέλος των Rascals και κατόπιν των Mad, πριν μεταναστεύσει οριστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όπου και έμεινε (στη Φλόριντα) με την οικογένειά του.

 

 

 

About the Author


p 35954