Ειδήσεις

Σάλος σε γνωστή πόλη της Ελλάδας: Τους τσάκωσε στο κρεβάτι λόγω βροχής και έγινε το έλα να δεις!

Σάλος σε γνωστή πόλη της Ελλάδας: Τους τσάκωσε στο κρεβάτι λόγω βροχής και έγινε το έλα να δεις!

Σκηνές απείρου κάλλους σε pοζ σκάνδαλο με… πρωταγωνιστές υπεράνω υποψίας.

Το παράνομο ζευγάρι, κουκουλώθηκε έντρομο με τα σεντόνια αλλά εξηγήσεις δεν υπήρχαν…

Σκηνές από τόλμη και γοητεία εκτυλίχθηκαν σε διαμέρισμα γνωστής πόλης της Ελλάδας με πρωταγωνιστές ένα γνωστό επιχειρηματία της πόλης την ερωμένη του και την απατημένη σύζυγο.

Το πιπεράτο περιστατικό με την 45χρονη που έπιασε στα πράσα τον 50χρονο σύζυγό της στο κρεβάτι με την 32χρονη φαρμακοποιό της γειτονιάς έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης.

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες όταν η ανυποψίαστη σύζυγος είπε στον επιχειρηματία ότι θα πήγαινε στο κομμωτήριο να φτιάξει τα μαλλιά της και στη συνέχεια θα πήγαινε από το φροντιστήριο του παιδιού τους για να το πάρει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο επιχειρηματίας της έγνεψε ότι άκουσε και συνέχισε να βλέπει τηλεόραση, σα να μην έδινε σημασία στο πρόγραμμα της γυναίκας του. Όταν όμως άκουσε την πόρτα να κλείνει έβαλε μπροστά το σχέδιό του…

Το φαρμακείο της 32χρονης ήταν κλειστό εκείνο το απόγευμα και έτσι συμφώνησε μετά χαράς να επισκεφθεί τον παράνομο δεσμό της.

Οι δυο τους έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας ώσπου η τύχη σταμάτησε να τους χαμογελάει όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Σε άλλη περίπτωση ίσως αυτό να έδινε ένα ρομαντικό τόνο στην επαφή των δύο παράνομων εραστών αλλά στην προκειμένη ήταν η αιτία της αποκάλυψης. Και αυτό γιατί η απατημένη γυναίκα, αποφάσισε μετά το κομμωτήριο να επιστρέψει στο σπίτι.

Όταν άνοιξε την πόρτα άκουσε κάτι περίεργα βογκητά που της έκοψαν τα πόδια. Βέβαιη για το τι θα αντικρίσει οπλίστηκε με θάρρος και προχώρησε προς την κρεβατοκάμαρα απ’όπου ακούγονταν οι ήχοι.

Εκεί έπιασε τον άντρα της να το κάνει με την φαρμακοποιό πάνω στο συζυγικό κρεβάτι. Η 45χρονη έμεινε στήλη άλατος και κάποια στιγμή το παράνομο ζευγάρι αντιλήφθηκε την παρουσία της και έτρεχε να κουκουλωθεί με τα σεντόνια.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με φωνές, ύβρεις και απειλές. Η 45χρονη έφυγε από το σπίτι και πλέον είναι αποφασισμένη να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου…

About the Author


p 35883