Ειδήσεις

Σάλος 27χρονη – Κόρη την έπεσε στον πατέρα και… έγιναν τρελά παιχνίδια στο κρεβάτι!

Σάλος 27χρονη – Κόρη την έπεσε στον πατέρα και… έγιναν τρελά παιχνίδια στο κρεβάτι!

Δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί ο πατέρας της και αποφάσισε να τον… εμποδίσει κάνοντας το μαζί του.

Αυτή η αδιανόητη υπόθεση αιμομιξίας απασχολεί δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, με τους δύο κατηγορουμένους, πατέρα και κόρη, να παραδέχονται τις κατηγορίες για αιμομικτική σχέση που άρχισε το 2009, όταν το κορίτσι ήταν 19 ετών.

Στην έκθεση ψυχολόγων που παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου αναφέρεται ότι το κορίτσι οδηγήθηκε σε αυτή τη συμπεριφορά από «άστοχη αγάπη, εμμονή και αφοσίωση για τον πατέρα του».

Η 27χρονη σήμερα γυναίκα και ο 59χρονος πατέρας της δήλωσαν ένοχοι στις 27 Απριλίου για ιδιωτικές επαφές που διήρκεσαν από το 2009 έως το 2015 και κατά τις οποίες δεν λαμβάνονταν προφυλάξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας είναι γιατρός.

Η αποκάλυψη της αιμομιξίας έγινε τον Αύγουστο του 2015 από τον μικρότερο αδελφό της κοπέλας, που τότε πήγαινε ακόμα σχολείο.

Το παιδί εντόπισε μέσα στη θήκη των γυαλιών του πατέρα του μία κάρτα μνήμης. Οταν την έβαλε από περιέργεια να παίξει, σοκαρισμένο είδε τις περιπτύξεις του πατέρα του με την αδελφή του. Ενημέρωσε τις Αρχές και η σύλληψή τους έγινε δύο μήνες αργότερα.

Η κόρη στην απολογία της είπε ότι πρόσφερε τον εαυτό της στον πατέρα της για πρώτη φορά το 2009, καθώς φαινόταν να είναι «σε κακή διάθεση».

About the Author


p 35869