Ειδήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – Πολύ σοβαρή η Κατάσταση της Υγείας του Ερντογάν !!!

p 35555

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – Πολύ σοβαρή η Κατάσταση της Υγείας του Ερντογάν !!!

Πρώτοι δημοσιεύσαμε την… Δευτέρα 22 Μαίου 2017 στο άρθρο μου “θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, εσωτερικές εξελίξεις στην Τουρκία;;” την είδηση, πως ενδεχομένως να συμβεί κάτι κακό τις επόμενες ημέρες!

Λέγοντας πιο συγκεκριμένα: Πριν λίγες ημέρες έφθασε – για πολλοστή φορά – άνθρωπος απολύτου εμπιστοσύνης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, στο πλαίσιο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα που αφορούν τις δυο χώρες.

Προβλεπόταν να παραμείνει στην Πατρίδα μας μέχρι το τέλος του μήνα! Ωστόσο, την Παρασκευή (19 Μαίου) αναχώρησε ξαφνικά για την Τουρκία, λέγοντας σε ομήγυρη της εμπιστοσύνης του, πως “ενδεχομένως κάτι μπορεί να συμβεί και πρέπει να βρίσκομαι εκεί και όχι εδώ”!

Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί, είτε με ένα “θερμό” επεισόδιο που θα γίνει στο Αιγαίο από την Τουρκία, είτε κάποια πληροφορία για εσωτερικές εξελίξεις στη γείτονα χώρα! Την επομένη ακριβώς ημέρα, όλα τα ΜΜΕ (τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες) έκαναν λόγο για πιθανό νέο πραξικόπημα στην Τουρκία!

Ακολούθως από προχθές τα ίδια Συστημικά Μέσα της Πατρίδος μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι σοβαρά άρρωστος και πάσχει από καρκίνο! Εμείς, πάλι πρώτοι σήμερα – σύμφωνα με πληροφορία μας της τελευταίας στιγμής – θα σας ενημερώσουμε πως ο Τούρκος Σουλτάνος πάσχει από λευχαιμία και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή έως πολύ σοβαρή!

Οι γιατροί του, του συνέστησαν την άμεση μετάβασή του στο εξωτερικό (ΗΠΑ;;) για να αρχίσει θεραπεία, αλλά “εισέπραξαν” την απροθυμία, γιατί ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη, ώστε να μην κατηγορηθεί ότι συμμετείχε στο “θάνατό του”! Επίσης, ίσως να συνδέεται με όλα τα παραπάνω, η χθεσινή αιφνίδια άφιξη στην Ελλάδα του αδελφού του γαμπρού του Ερντογάν!

Η πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι αυτή η άφιξη μπορεί να σηματοδοτήσει ένα ισχυρό ατού του Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες ημέρες! Γιατί, μια πιθανή “διαμεσολάβηση” του Έλληνα Πρωθυπουργού, ίσως φέρει σημαντικές εξελίξεις στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου 2017!

του Παναγιώτη Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

About the Author


p 35555