Ειδήσεις

Σάλος στην Κερατέα – Μπήκε στο σπίτι και έπιασε τον άνδρας της στο κρεβάτι με…

p 35525

Σάλος στην Κερατέα – Μπήκε στο σπίτι και έπιασε τον άνδρας της στο κρεβάτι με…

Το ζευγάρι δεν έχει πολλά χρόνια παντρεμένο, ζούσε όμως… μια ευτυχισμένη ζωή με τους γονείς της κοπέλας να συνεισφέρουν όσο μπορούσαν ώστε ο νέας άνδρας με τη σύζυγό του να μπορούν να τα φέρουν βόλτα.

Μια μέση ελληνική οικογένεια δηλαδή με τα προβλήματα και τις αγωνίες τους όπως τόσα άλλα σε όλη τη χώρα.

Μόνο που κάποιοι εξέλαβαν αυτή τη συνεισφορά με έναν τρόπο λίγο… διαφορετικό.

Η 30χρονη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι για κάποιες δουλειές στην Κερατέα ενώ ο συνομήλικος σύζυγός της έμεινε στο σπίτι τους με τον πατέρα της.

Η γυναίκα κατάφερε να τελειώσει νωρίτερα και έτσι επέστρεψε στο σπίτι της πριν από την ώρα που είχε υπολογίσει. Λάθος όμως στον υπολογισμό αυτό είχε κάνει και ο… αγαπημένος σύζυγός της.

Έτσι όταν η 30χρονη μπήκε στο σπίτι και κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα βρέθηκε προ ενός σοκαριστικού θεάματος.

Ο πατέρας της – 60 περίπου ετών – και ο άνδρας της, στο κρεβάτι να επιδίδονταν σε απίστευτες… ακολασίες.

Το σοκ που υπέστη η κοπέλα ήταν τέτοιο που δεν κατάφερε να μιλήσει αλλά σωριάστηκε στο πάτωμα. Μόνον τότε οι δύο… άνδρες κατάλαβαν ότι υπήρχε άλλος μέσα στο δωμάτιο αφού στην παραζάλη τους δεν είχαν ακούσει ούτε την είσοδο της 30χρονης γυναίκας στο σπίτι.

Η απατημένη – με τον πιο άσχημο ίσως τρόπο – γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο έχοντας υποστεί νευρικό κλονισμό ενώ πατέρας και σύζυγος εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Η συνέχεια αναμένεται να γραφτεί στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου αφού η σύζυγος έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου. Όμως αν μπορεί να απομακρυνθεί από τον άνδρα που νόμιζε ότι θα ήταν δίπλα της μια ζωή, το πρόβλημα παραμένει με τον πατέρα της.

Βλέπετε τον πατέρα του, κάποιος, δεν μπορεί να τον χωρίσει. Ακόμη κι όταν αυτός συμπεριφέρεται με τέτοιον απίστευτο τρόπο στο παιδί του παίζοντας, για τις ηδονές της σάρκας, κορώνα – γράμματα την ευτυχία του!

About the Author


p 35525