Ειδήσεις

Για να μην ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ…!! Αυτές τις γυναίκες παντρεύονται οι άνδρες!!

Για να μην ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ…!! Αυτές τις γυναίκες παντρεύονται οι άνδρες!!

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε με… «ανοιχτά χαρτιά»  για τους άντρες του ζωδιακού, τις επιλογές τους στις γυναίκες, τους γάμους αλλά και … τους χωρισμούς τους!

Αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε με ντοκουμέντα και θα αφήσουμε τα νούμερα στατιστικών ερευνών να μας δώσουν απαντήσεις σε φλέγοντα ερωτήματα που κατά καιρούς μας έχουν προβληματίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι η αστρολογία είναι έρευνα και τα στατιστικά ευρήματά της, μας δίνουν πάντα πολύ χρήσιμες πληροφορίες…

Ο Γερμανός συγγραφέας  Gunter Sachs πραγματοποίησε στο παρελθόν μία μεγάλη στατιστική μελέτη αναφορικά με τα ζώδια και τις επιλογές τους στις σχέσεις τους, ειδικότερα στο γάμο. Οι μετρήσεις του  έδωσαν  χρήσιμα στοιχεία και  σημαντικές απαντήσεις σε «καυτά ερωτήματα»!

Ποιες γυναίκες επιλέγουν οι άντρες για γάμο σύμφωνα με το ζώδιο τους; Ποιες αποφεύγουν για σταθερή δέσμευση; Με ποιες φτάνουν πιο εύκολα και γρήγορα στο χωρισμό; Συγκεντρώσαμε τις στατιστικές  μετρήσεις του Gunter Sachs για κάθε ζώδιο και σας δίνουμε  πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, αναλύοντας  και μέσω της αστρολογίας τα αποτελέσματα των ερευνών!

Ας τονίσουμε εδώ,  ότι η πιο έγκυρη αστρολογική προσέγγιση που μας δίνει αποτελέσματα με 100% ακρίβεια, αποτελεί η μέθοδος της ερωτικής συναστρίας, η οποία δείχνει  έγκυρα την πιθανότητα γάμου  και προοπτικών του ζευγαριού!

Άντρας Κριός, μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για γάμο … Γιατί; Μα φυσικά επειδή δεν τα πάει καλά με την δέσμευση, θέλει την ανεξαρτησία του και έχει τους δικούς του / περίεργους χειρισμούς! Ωστόσο, ακόμα και ένας ατίθασος άντρας Κριός παίρνει την απόφαση για γάμο και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα… Τι έδειξαν οι έρευνες και οι στατιστικές  του Gunter Sachs για τον άντρα Κριό;

Η πλειοψηφία των αντρών Κριών παντρεύονται γυναίκες στο ίδιο ζώδιο

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, οι περισσότεροι άντρες Κριοί έχουν παντρευτεί γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο με αυτούς, δηλαδή προτιμούν για γάμο την γυναίκα Κριό. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό άραγε; Μα φυσικά επειδή ο άντρας Κριός νιώθει περισσότερο ο εαυτός του στο πλάι μίας γυναίκας που έχει τον ίδιο ζώδιο με εκείνον, γιατί μπορεί να κατανοήσει απόλυτα την ανάγκη του για ελευθερία!

Οι άντρες Κριοί αποφεύγουν για γάμο την γυναίκα Σκορπιό

Δεν υπάρχουν αρκετοί γάμοι αντρών Κριών με γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού και φυσικά αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, γιατί ο άντρας Κριός σίγουρα δεν θα μπορούσε για πολύ να αντέξει τον κτητικό, καταπιεστικό και απόλυτο χαρακτήρα της γυναίκας Σκορπιού, η οποία και θέλει με τον τρόπο της να εξουσιάζει και να έχει τα ηνία σε μία σχέση! Ο άντρας Κριός δεν κόβει το φλερτ ενώ η γυναίκα Σκορπιός πάντα ζηλεύει και κατακυριεύει!

Οι άντρες Κριοί και … το διαζύγιο!

Οι έρευνες έδειξαν ότι τα περισσότερα διαζύγια των αντρών που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, είναι με γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα! Ο συνδυασμός Κριός με Λέοντα, μπορεί να είναι απόλυτα συμβατός αστρολογικά, όμως οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι δύο τόσο ισχυρές προσωπικότητες είναι πολύ δύσκολο να επιτύχουν σταθερότητα γάμου!

Ο άντρας Ταύρος είναι κατεξοχήν ο άνθρωπος που δεν φοβάται την σταθερότητα, την δέσμευση ή και το γάμο … Ίσα – ίσα θέλει την φωλιά του και το σταθερό του λιμάνι! Τι έδειξαν όμως οι έρευνες; Τι ζώδιο τελικά προτίμησε η πλειοψηφία των αντρών που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου για γάμο; Τα περισσότερα διαζύγια των αντρών Ταύρων, με ποια γυναίκα ήταν; Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έδειξαν οι έρευνες του Gunter Sachs για τον άντρα Ταύρο!

Η πλειοψηφία των αντρών Ταύρων  παντρεύονται γυναίκες Ταύρους και Ζυγούς

Ένας άντρας Ταύρος, αισθάνεται από την πρώτη στιγμή έλξη από μία γυναίκα που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με αυτόν, ή και με μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού! Οι μελέτες έδειξαν ότι οι περισσότεροι γάμοι των ανδρών που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου είναι με γυναίκες Ζυγού και με… Ταυρίνες! Είναι γεγονός πώς τόσο το ζώδιο του Ταύρου, όσο και το ζώδιο του Ζυγού, χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό, αποζητούν την ισορροπία και την αρμονία και επιδιώκουν να περιτριγυρίζονται από κάθε τι όμορφο!

Οι άντρες Ταύροι αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Διδύμους και Λέοντες

Ο άντρας Ταύρος, δεν θα μπορούσε ούτε στιγμή να αντέξει τα διλήμματα αλλά και την «πολυλογία» μίας γυναίκας που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων! Δεν μας κάνει έκπληξη λοιπόν πως οι στατιστικές έδειξαν πως οι άντρες Ταύροι αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Διδύμους!  Ο συνδυασμός άντρα Ταύρου με γυναίκα Λέων, σίγουρα έχει πολύ πάθος και ερωτισμό. Ωστόσο,  όπως όλοι μας γνωρίζουμε το πάθος δεν ισούται με σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά! Ο άντρας Ταύρος λοιπόν θα γοητευτεί και θα θαυμάσει την γυναίκα Λέων, αλλά …. θα την αποφύγει για γάμο, για τον απλούστατο λόγο ότι στο πλάι της δεν αισθάνεται ότι μπορεί να επενδύσει για κάτι πιο μόνιμο.

Οι άντρες Ταύροι δεν αποφασίζουν εύκολα το διαζύγιο!

Είναι γεγονός ότι ο άντρας Ταύρος δεν κλονίζει τις σταθερές του και όταν βρίσκεται σε ένα γάμο, δεν περνά καν το μυαλό του από το χωρισμό, ακόμα και αν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα! Στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι οι άντρες Ταύροι, έχουν στο ενεργητικό τους τα λιγότερα διαζύγια! Είναι μάλιστα γεγονός, ότι οι άνδρες Ταύροι δεν χωρίζουν ποτέ και σε καμία περίπτωση με γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό…. Είναι γνωστό ότι ο συνδυασμός Ταύρου – Καρκίνου, έχει ένα ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την οικογενειακή ζωή, την θαλπωρή, την ασφάλεια και την σταθερότητα του σπιτιού! Η προστατευτική γυναίκα Καρκίνος, επιθυμεί από την κούνια της να βρει τον πρίγκιπα της, που θα τον φροντίζει, θα του μαγειρεύει και θα τον έχει ως πασά και αυτός θα της προσφέρει την οικογένεια και πολλά παιδάκια! Ο άντρας Ταύρος φαίνεται ότι όχι μόνο αρέσκεται από έναν τέτοιο τύπο γυναίκας, αλλά την επιλέγει και για σύζυγό του!

Οι έρευνες έδειξαν ότι ο άντρας Δίδυμος είναι πρώτος στην λίστα των αντρών που αποφεύγουν το γάμο … Καλά διάβασες, ένας άντρας Δίδυμος, δεν έχει πρόβλημα να μείνει μόνος του, δεν τον καίει και τόσο πολύ ο γάμος και η νομιμοποίηση ενός δεσμού! Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει μία μόνιμη σταθερή σχέση ή και συμβίωση, ωστόσο τον γάμο θα τον απέφευγε … Ωστόσο επειδή πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, δες τα πορίσματα που προκύπτουν από τις έρευνες του μαθηματικού Gunter Sachs …

Οι άντρες Δίδυμοι επιλέγουν για γάμο τις γυναίκες του ίδιου ζωδίου!

Μία γυναίκα Δίδυμος μπορεί να κατανοήσει εύκολα την πολύπλευρη προσωπικότητα του άντρα που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με αυτή και με αυτό τον τρόπο μπορεί πραγματικά να τον κάνει να θέλει τον γάμο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι στατιστικές δείχνουν πως οι περισσότεροι άντρες Δίδυμοι, επέλεξαν και παντρεύτηκαν γυναίκες στο ίδιο ζώδιο!

Οι άντρες Δίδυμοι αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Ταύρους και Σκορπιούς αλλά…

Είναι γεγονός ότι ο άντρας Δίδυμος ασφυκτιά με τον κτητικό και απόλυτο χαρακτήρα που έχουν οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου και του Σκορπιού! Δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους μαζί για πάντα, όμως κατά έναν περίεργο τρόπο αυτή η διαφορετικότητά που αισθάνεται ο άντρας Δίδυμος όταν είναι με αυτές τις γυναίκες, είναι που τον κάνει να κολλά … Οι στατιστικές λοιπόν έδειξαν ότι ο άντρας Δίδυμος δεν παντρεύεται την γυναίκα Ταύρο και την γυναίκα Σκορπιό, όμως η σχέση του μαζί του δεν ξεπερνιέται εύκολα και δύσκολα μπορεί μετά από αυτές τις γυναίκες να πάει παρακάτω!

Ο άντρας Δίδυμος και … το διαζύγιο!

Τα ποσοστά μιλούν ξεκάθαρα στο θέμα διαζυγίου του άντρα Δίδυμου! Οι γάμοι ανάμεσα σε άντρα Δίδυμο και γυναίκα Αιγόκερω δύσκολα μπορούν να ευδοκιμήσουν ! Τα νούμερα των ερευνών έδειξαν πως αυτός ο συνδυασμός είναι πρώτος στη λίστα των διαζυγίων!

Άντρας Καρκίνος, μία προσωπικότητα που νιώθει πιο άνετα και ζεστά όταν ξέρει ότι κάπου ανήκει! Τα συναισθήματά του μπορεί να παίζουν τραμπολίνο, όταν όμως ένας άντρας Καρκίνος αγαπά, αγαπά για πάντα! Προτιμά τις σταθερές δεσμεύσεις, δεν ξεπερνά εύκολα, δεσμεύεται και επιλέγει το γάμο σχετικά νωρίς. Τι έδειξαν όμως οι έρευνες του μαθηματικού Gunter Sachs; Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ζώδιο γυναίκας, που να υπερτερεί στις επιλογές του άντρα Καρκίνου για γάμο. Αυτό σημαίνει πως τα νούμερα της έρευνας  έδειξαν περίπου τα ίδια νούμερα γάμων με κάθε γυναίκα του ζωδιακού! Ποια είναι όμως τα υπόλοιπα πορίσματα της έρευνας  του Gunter Sachs;

Οι άντρες Καρκίνοι δεν παντρεύονται συχνά γυναίκες Κριούς!

Τα ποσοστά μιλούν ξεκάθαρα πως οι γυναίκες Κριοί είναι οι τελευταίες στην λίστα των γάμων που πραγματοποίησαν οι άντρες Καρκίνοι! Σαφώς αυτό άνετα μπορεί να δικαιολογηθεί και αστρολογικά, αφού ο άντρας Καρκίνος είναι βέβαιο ότι στο πλευρό της γυναίκας Κριού νιώθει αστάθεια, φόβο αλλά και απέραντη νευρικότητα, γεγονός που φουντώνει τις ανασφάλειές του!

Οι άντρες Καρκίνοι δεν χωρίζουν εύκολα τις γυναίκες που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο με αυτούς!

Αν μιλήσουμε για έναν γάμο ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα Καρκίνο, μπορούμε σίγουρα να κατανοήσουμε το λόγο που αυτό το ζευγάρι, σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόταν ποτέ το χωρισμό! Προορισμός και των δύο είναι η δημιουργία οικογένειας… Τα κοινωνικά πρέπει, αλλά και η ευθύνη των παιδιών, δεν θα επέτρεπαν ποτέ αυτό το ζευγάρι έστω και να ξεστομίσει την λέξη «διαζύγιο»! Αυτό άλλωστε είναι και το πόρισμα των ερευνών…

Λέων, ένας άντρας γεμάτος απαιτήσεις αλλά και λάτρης του ωραίου! Οι επιλογές του στις γυναίκες είναι εκλεκτικές και τον γάμο τον σκέφτεται όταν είναι απόλυτα βέβαιος ότι έχει όλα τα εφόδια που θα τον βοηθήσουν να προσφέρει όσα περισσότερα γίνεται στα παιδιά του! Τι έδειξαν οι έρευνες του μαθηματικού Gunter Sachs για τους άντρες Λέοντες;

Η πλειοψηφία των αντρών Λεόντων παντρεύονται γυναίκες Κριούς!

Δεν μας κάνει έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα παντρεύτηκαν γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού! Η επιλογή αυτή εξηγείται και αστρολογικά, αφού ο άντρας που ανήκει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, νιώθει στο πλευρό της γυναίκας Κριού ότι βρίσκει το νόημα για να επεκταθεί και να δημιουργήσει! Στην μέτρηση των διαζυγίων, προκύπτει το πόρισμα ότι ο γάμος των αντρών Λεόντων με τις γυναίκες Κριούς παραμένει σταθερός στο χρόνο, αφού τα λιγότερα διαζύγια  προκύπτουν από αυτό τον συνδυασμό!

Οι άντρες Λέοντες αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Υδροχόους!

Αυτό το πόρισμα της έρευνας, δημιουργεί πραγματικά έκπληξη .. Λέων με Υδροχόο, είναι τα διαμετρικά αντίθετα ζώδια, που παρόλες τις διαφορές τους, μπορούν πραγματικά να συμπληρώσει το ένα το άλλο … Οι έρευνες όμως έδειξαν ότι οι άντρες Λέοντες σπάνια επιλέγουν και παντρεύονται γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου!

Οι άντρες Λέοντες χωρίζουν εύκολα με τις γυναίκες Ζυγούς!

Ένα ακόμα αποτέλεσμα της έρευνας που μας δημιουργεί έκπληξη, είναι ο αυξημένος αριθμός διαζυγίων ανάμεσα στους άντρες Λέοντες και τις γυναίκες Ζυγούς! Προφανώς ο Λιονταρίσιος ανδρικός εγωισμός, έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη της γυναίκας Ζυγού να είναι αρεστή και να έχει και αυτή αρκετούς θαυμαστές!

Ο άντρας Παρθένος για να πάρει τη απόφαση του γάμου πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για την απόφασή του! Είναι γεγονός πως για να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου πρέπει πρώτα να περάσει από κόσκινο τη σύντροφό του! Τι έδειξαν όμως τα νούμερα της έρευνας του μαθηματικού Gunter Sachs για τους άντρες Παρθένους;

Η πλειοψηφία των αντρών Παρθένων, παντρεύτηκαν γυναίκα Παρθένο!

Δύο άνθρωποι μυστήριοι και με τις παραξενιές τους μπορούν εντέλει να βάλουν στη ζωή τους ένα πολύ καλό πρόγραμμα! Τα νούμερα των ερευνών έδειξαν ξεκάθαρα πως οι περισσότεροι  άντρες Παρθένοι, προτίμησαν, διάλεξαν και παντρεύτηκαν γυναίκες που είχαν το ίδιο ζώδιο με αυτούς! Μάλιστα, οι άντρες Παρθένοι συγκεντρώνουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό γάμων με γυναίκα που έχει το ίδιο ζώδιο!

Οι άντρες Παρθένοι χωρίζουν εύκολα με τις γυναίκες Κριούς!

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες Παρθένοι δεν νιώθουν και καμία φοβερή έλξη για τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού! Εξ ‘ αρχής λοιπόν οι πιθανότητες γάμου είναι αρκετά μειωμένες. Ωστόσο, υπάρχουν γάμοι σε αυτό τον συνδυασμό, που εντέλει φτάσουν εύκολα στο στάδιο του χωρισμού! Σύμφωνα με τις έρευνες, τα περισσότερα διαζύγια των αντρών Παρθένων, είναι με τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού!

Ο άντρας Ζυγός είναι ο «σχεσάκιας» του ζωδιακού, ο οποίος όμως δύσκολα μπορεί να εγκαταλείψει εύκολα το σπόρ του φλερτ! Ωστόσο ο γάμος είναι μία από τις βασικές επιλογές της ζωής του, δεν τον τρομάζει, ωστόσο δύσκολα θα πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία για να τον πραγματοποιήσει! Τι έδειξαν όμως οι έρευνες του μαθηματικού Gunter Sachs για τους άντρες Ζυγούς;

Η πλειοψηφία των αντρών Παρθένων, παντρεύτηκαν γυναίκα Ζυγό και Λέων!

Πρώτες στη λίστα προτιμήσεων των αντρών Ζυγών, έρχονται οι γυναίκες που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο με αυτούς, δηλαδή οι γυναίκες Ζυγοί! Είναι απόλυτα κατανοητή η επιλογή αυτή, αφού τα ζητούμενα και οι ανάγκες δεν συγκρούονται αλλά βρίσκονται σε πλήρη αρμονία! Δεύτερες στη λίστα ακολουθούν οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, όπου πράγματι έχουν τον τρόπο να κάνουν έναν άντρα Ζυγό να ανοιχτεί, να περάσει καλά και να νιώσει στο πλάι τους και φιλαράκι τους!

Οι άντρες Ζυγοί αποφεύγουν την σταθερή δέσμευση ή γάμο με γυναίκα Κριό!

Η συνύπαρξη ενός άντρα Ζυγού με μία γυναίκα Κριό δεν είναι μία εύκολη υπόθεση! Μπορεί η γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο να πάρει άμεσες και γρήγορες πρωτοβουλίες για να γίνει κάτι μεταξύ τους, όμως οι έρευνες έδειξαν πως αυτό το «κάτι» δεν είναι βάσιμο για να μπορέσει αυτό το ζευγάρι να έχει έναν σταθερό και αρμονικό γάμο! Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι άντρες Ζυγοί, χώρισαν από γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού!  Μήπως τελικά όλο αυτό τον δυναμισμό των «Αρειανών» γυναικών, απλά δεν μπορούν να τον αντέξουν;

Μία δύσκολη περίπτωση άντρα,  ο άντρας Σκορπιός, ο οποίος απόλυτος και κατακτητικός τα θέλει όλα δικά του και φυσικά θέλει στο πλευρό του να έχει μία γυναίκα που θα ακούει πιστά και ευλαβικά τις εντολές του! Ο ίδιος,μπορεί θα την ανταμοίψει στο έπακρο υπό έναν όρο: να κάνει η ίδια τις κινήσεις που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του! Με ποιες γυναίκες παντρεύεται και ποιες γυναίκες χωρίζει ο άντρας Σκορπιός; Για να δούμε τα αποτελέσματα της έρευνας του Gunter Sachs

Η πλειοψηφία των αντρών Σκορπιών, παντρεύτηκαν γυναίκα Ιχθύ

Δεν μας κάνει έκπληξη το γεγονός ότι οι άντρες Σκορπιοί, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων ! Το πόρισμα αυτό της έρευνας έρχεται σε πλήρη ταύτιση και με τις αρχές της αστρολογίας, αφού ο συνδυασμός Σκορπιού- Ιχθύ, εγγυάται έρωτα, δημιουργία, παιδιά, διασκέδαση και καλοπέραση!  Ο άντρας Σκορπιός, είναι φανερό ότι αρέσκεται από το ήσυχο και χαμηλό προφίλ της γυναίκας Ιχθύ, που με την μαεστρία και τους τρόπους της μπορεί πραγματικά να τον φέρει στα μέτρα της!

Τα περισσότερα διαζύγια αντρών Σκορπιών είναι  με γυναίκες Διδύμους και Ταύρους!

Ο άντρας Σκορπιός  δεν χωρίζει εύκολα εφόσον πάρει και ακολουθήσει την απόφαση του γάμου και της οικογενειακής ζωής! Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να φτάσει τα πράγματα στο στάδιο του χωρισμού! Ωστόσο, σύμφωνα με τα νούμερα των διαζυγίων, οι άντρες Σκορπιοί χώρισαν γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων και του Ταύρου! Πράγματι ο συνδιασμός Σκορπιού – Διδύμου, είναι πολύ δύσκολο να ευοδώσει αφού η γυναίκα Δίδυμος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχτεί τους όρους και τους κανόνες ενός άντρα Σκορπιού που ζηλεύει και θέλει να εξουσιάζει!  Ο χωρισμός των αντρών Σκορπιών με τις γυναίκες Ταύρου, αποτελεί έκπληξη ωστόσο το δικαιολογούμαι το υψηλό ποσοστό της έρευνας στο γεγονός ότι με την ζήλια και την αυταρχικότητα, δεν μπορεί κανείς να είναι ευτυχισμένος … και τα δύο αυτά ζώδια θέλουν να κυριαρχούν!

Το να καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού στα σκαλιά της Εκκλησίας με έναν άντρα που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, πραγματικά είναι μία δύσκολη υποθέση. Γιατί; Μα φυσικά γιατί αυτός ο άντρας έχει ως κανόνα του : «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί»! Ωστόσο, όσο και να το παίζει το ατίθασο και φιλελεύθερο παλικάρι, κάποια στιγμή και αυτός ο άντρας παίρνει την απόφαση του γάμου (και ακόμα πιο εύκολα την απόφαση του διαζυγίου)! Τι μας αποκαλύπτει η έρευνα του Gunter Sachs

Η πλειοψηφία των αντρών Τοξοτών, παντρεύτηκαν γυναίκα Κριό και Τοξότη

Τα αποτελέσματα των ερευνών μιλούν ξεκάθαρα και άνετα μπορούμε να τα δεχτούμε και να τα κατανοήσουμε! Οι περισσότεροι άντρες Τοξότες παντρεύτηκαν με γυναίκα που είναι στο ίδιο ζώδιο με αυτούς ή γυναίκα Κριό! Δεν είναι τυχαίο … Κριός και Τοξότης επιθυμούν διακαώς μία φιλελεύθερη σχέση χωρίς πιέσεις!

Τα περισσότερα διαζύγια αντρών Τοξοτών είναι  με γυναίκες Διδύμους και  Λέοντες!

Όσο και να ταιριάζει αστρολογικά ο άντρας Τοξότης με την γυναίκα Δίδυμο και την γυναίκα Λέων είναι φανερό ότι στο γάμο, αντιμετωπίζουν τα προβληματάκια τους! Τα περισσότερα διαζύγια αντρών τοξοτών, καταμετρήθηκαν με γυναίκες  Διδύμους και Λέαινες … Γιατί; 1) Η πολλή ελευθερία εντέλει μάλλον βλάπτει , 2) Η Λέαινα μάλλον είναι αρκετά κυριαρχική και απόλυτη για τα γούστα ενός τοξότη!

Οι Τοξότες δεν χωρίζουν εύκολα από γυναίκες Κριούς και Υδροχόους

Για έναν σταθερό γάμο ή μία μόνιμη δέσμευση, οι έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες Τοξότες μένουν για πάντα στο πλάι των γυναικών Κριών και Υδροχόων!  Ο ενθουσιασμός αυτών των συνδυασμών μπορεί να παραμείνει σταθερός σε βάθος χρόνου!

Οι άντρες Τοξότες δεν προτιμούν τις γυναίκες Αιγόκερους!

Οι έρευνες έδειξαν ότι ένας σπάνιος συνδυασμός για σχέση και για γάμο είναι ανάμεσα στον άντρα Τοξότη και την γυναίκα Αιγόκερω! Πράγματι, δεν θα ήταν εύκολο ο ατίθασος Τοξότης που διψά να αψηφά τα όρια, να μπορεί να ακολουθήσει το καλό προγραμματισμένο μυαλό και τις αυστηρές συνήθειες μίας γήινης γυναίκας

Ο άντρας Αιγόκερως, εφόσον επιτύχει την επαγγελματική του αποκατάσταση και καταξίωση το αμέσως επόμενο βήμα είναι να βρει μία καλή κοπέλα, η οποί και θα ταιριάζει απόλυτα στο κοινωνικό του στάτους, όπου και θα παντρευτεί για να κάνει οικογένεια!  Είναι πολύ σημαντικό για έναν άντρα Αιγόκερω να έχει στο πλάι του μία γυναίκα, που θα είναι αποδεκτή από τους γονείς του αλλά και από τους οικείους του ανθρώπους … Η λογική πάει πάνω από το συναίσθημα στην επιλογή του γάμου! Ποιες γυναίκες όμως ο άντρας Αιγόκερως επιλέγει για γάμο; Με ποιες έχει περισσότερες πιθανότητες να χωρίσει και ποιες αποφεύγει; Η έρευνα του Gunter Sachs μας αποκαλύπτει!

Η πλειοψηφία των αντρών Αιγόκερων παντρεύεται γυναίκα που είναι Ιχθύς!

Οι περισσότεροι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω, έχουν παντρευτεί γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η επιλογή αυτή δεν μας κάνει και τόση εντύπωση, αφού τα γήινο στοιχείο (ο Αιγόκερως) είναι απόλυτα συμβατό με το υδάτινο στοιχείο (η Ιχθύς)! Είναι φανερό ότι ο άντρας Αιγόκερως θέλει να έχει στο πλάι του μία σύντροφο που θα είναι υποχωρητική, συμβιβαστική αλλά και συναισθηματική! Η γυναίκα Ιχθύς μπορεί να τονώσει τον συναισθηματικό κόσμο του άνδρα Αιγόκερου, καλύπτοντας τα κενά του!

Ο άντρας Αιγόκερως αποφεύγει τις γυναίκες Ταύρους και Υδροχόους!

Τελευταίες στη λίστα γάμου των αντρών που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω, έρχονται οι γυναίκες Ταύροι και Υδροχόοι! Ο συνδυασμός Ταύρου – Αιγόκερου, μπορεί να είναι απόλυτα συμβατός, όμως σύμφωνα με τις έρευνες αποδεικνύεται ότι τα δύο αυτά ζώδια δεν έλκονται και τόσο πολύ από τα κοινά τους στοιχεία! Είναι φανερό ότι ο άντρας Αιγόκερως, θέλει ο ίδιος να κάνει το «πρόγραμμα» στο σπίτι και στην οικογένειά του, κάτι που δεν είναι απόλυτα εφικτό στο πλάι μίας γυναίκας που ανήκεις το ζώδιο του Ταύρου! Όσο για την γυναίκα Υδροχόο, είναι απόλυτα κατανοητό ότι είναι αρκετά φιλελεύθερη και προοδευτική για τα γούστα του άντρα Αιγόκερου!

Ο άντρας Αιγόκερως σπάνια οδηγείται στο διαζύγιο!

Μία μεγάλη αλήθεια που προκύπτει από την έρευνα του Gunter Sachs, είναι ότι οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω, αποφεύγουν τον χωρισμό! Οι μετρήσεις των διαζυγίων των αντρών που ανήκουν σε αυτό ζώδιο δείχνουν πολύ χαμηλά νούμερα συγκριτικά με  άλλα ζώδια, οπότε το πόρισμα από τις στατιστικές είναι ότι οι άντρες Αιγόκεροι κάνουν σταθερούς γάμους!

Ο άντρας Υδροχόος δεν τα πάει πολύ καλά με τις παραδόσεις και δεν φτάνει εύκολα στα σκαλιά της Εκκλησίας για να παντρευτεί… Ωστόσο, επειδή το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, έτσι και ο άντρας Υδροχόος όταν αποφασίσει το γάμο θα είναι με γυναίκα που έχει καταφέρει να γίνει η πιο πιστή φίλη του, η οποία τον καταλαβαίνει και του αφήνει και τις ελευθερίες του! Η απόφαση για τον έγγαμο βίο έρχεται πάντα ξαφνικά, απρόσμενα εκεί που δεν το περιμένει κανείς…

Η πλειοψηφία των αντρών Υδροχόων παντρεύονται γυναίκες Λέων και Τοξότες!

Οι άντρες Υδροχόοι δείχνουν να είναι απόλυτα συμβατοί με τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα και του Τοξότη. Το στοιχείο αυτό της έρευνας του Gunter Sachs είναι απόλυτα κατανοητό και αστρολογικά. Ο άντρας Υδροχόος δύσκολα μπορεί να αντισταθεί στην έλξη που αισθάνεται από την λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα Λέων! Από την άλλη πλευρά με την γυναίκα Τοξότη μοιράζεται πολλά κοινά στα συναισθηματικά θέλω, αλλά και στον καθημερινό τρόπο ζωής!

Οι άντρες Υδροχόοι αποφεύγουν τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, του Σκορπιού και του Καρκίνου!

Οι έρευνες έδειξαν ότι οι άντρες Υδροχόοι δεν οδηγούνται συχνά σε γάμο με τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, του Σκορπιού αλλά και του Καρκίνου! Οι περισσότεροι άντρες Υδροχόοι αισθάνονται καταπίεση από την ζήλια και την ένταση που εκφράζουν τα συναισθήματά τους οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο!

Οι άντρες Υδροχόοι χωρίζουν τις γυναίκες Διδύμους

Περίεργο και όμως αληθινό… Οι άντρες Υδροχόοι παρόλο που αστρολογικά είναι απόλυτα συμβατοί με τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων,οι έρευνες του Gunter Sachs έδειξαν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα … Ο συνδυασμός άντρας Υδροχοός με γυναίκα Δίδυμο, είναι πρώτος στη λίστα των διαζυγίων …Γιατί όμως μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μήπως τελικά η πολλή ελευθερία βλάπτει την σχέση;  Και τα δύο αυτά ζώδια θέλουν το χώρο τους και τις ελευθερίες τους ενώ χάνουν πολύ εύκολα την υπομονή τους…

Είναι γεγονός ότι οι άντρες Ιχθύς μετρούν παραπάνω από έναν γάμο στο ενεργητικό τους! Μία μεγάλη αλήθεια είναι ότι τα Ψάρια όσο εύκολα παντρεύονται τόσο εύκολα χωρίζουν, ίσως γιατί έχουν τον γάμο πλασμένο στο μυαλό τους τόσο ιδανικά και όμορφα που με την πρώτη δυσκολία, απογοητεύονται … Ποια όμως είναι τα πορίσματα της έρευνας του Gunter Sachs για τους άντρες που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων; Ποιες γυναίκες επιλέγουν γάμο; Ποιες αποφεύγουν και εντέλει με ποιες φτάνουν στο διαζύγιο;

Η πλειοψηφία των αντρών Ιχθύων παντρεύονται γυναίκες Σκορπιούς!

Ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα των Ιχθύων και των Σκορπιών είναι η έντονη διαίσθησή τους αλλά και το συναίσθημα που είναι πάντα ο οδηγός τους! Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις, οι περισσότεροι γάμοι των αντρών που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι με γυναίκες Σκορπιούς! Ο άντρας Ιχθύς, θέλει να έχει στο πλευρό του μία γυναίκα που θα του καλύπτει τις ανασφάλειές του, η οποία όμως θα έχει και τον δυναμισμό να μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες! Η γυναίκα Σκορπιός λοιπόν ταιριάζει «γάντι» στην ιδιοσυγκρασία ενός Ιχθύ!

Οι άντρες Ιχθείς αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Παρθένους και Ζυγούς!

Τα πορίσματα των ερευνών του Gunter Sachs έδειξαν ότι οι άντρες Ιχθύς,  δεν καταλήγουν εύκολα σε γάμο με γυναίκες Παρθένους και Ζυγούς!  Η γυναίκα Παρθένος είναι πολύ αυστηρή για τα γούστα του άντρα Ιχθύ και ο ορθολογισμό της μπορεί να τον πληγώσει. Από την άλλη πλευρά η γυναίκα Ζυγός, βουτάει τον άντρα Ιχθύ περισσότερο στις ανασφάλειές του και η έλλειψη αποφασιστικότητας και των δύο, στέκεται τροχοπέδη στην εξέλιξη της σχέσης… oroskopos.gr

About the Author


p 35269