Ειδήσεις

Παίρνει ξύδι και το ρίχνει μέσα στο καπάκι της τουαλέτας! Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα το κάνετε και εσείς!

p 35249

Παίρνει ξύδι και το ρίχνει μέσα στο καπάκι της τουαλέτας! Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα το κάνετε και εσείς!

Το μόνο που δεν θέλουμε να σκεφτούμε όταν επιστρέφουμε από την δουλειά είναι οτι… έχουμε να καθαρίσουμε το σπίτι.. Οπότε, όσο πιο γρήγορα ξέρουμε οτι μπορούμε να ξεμπερδεύουμε από αυτό τόσο το καλύτερο…

Όταν πρόκειται για καθάρισμα αυτό που μας παίρνει περισσότερη ώρα είναι το μπάνιο. Το μπάνιο είναι η παιδική χαρά για τα βακτηρίδια και τα μικρόβια. Υπάρχουν βρώμικοι καθρέφτες , υπολείμματα σαπουνιού, δύσκολοι λεκέδες νερού, αλλά και η βρώμικη λεκάνη.

Το ξύδι είναι φιλικό προς το περιβάλλον και είναι εκπληκτικό για θανάτωση των βακτηρίων , της μούχλα, των μικροβίων, και των πολλών υπολειμμάτων…

Παρακολουθήστε το παρακάτω video και δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε το μπάνιο σας εύκολα και γρήγορα. Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια του ξυδιού.

Το ξύδι είναι φιλικό προς το περιβάλλον και είναι εκπληκτικό για θανάτωση των βακτηρίων , της μούχλα, των μικροβίων, και των πολλών υπολειμμάτων.

Είστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε ολόκληρη την τουαλέτα σας. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε δραστικές χημικές ουσίες καθαρισμού, το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό!!

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Ανοίξτε το πάνω καπάκι της τουαλέτα σας και ρίξτε μέσα ξύδι και αφήστε το να κάνει τα μαγικά του. Μπορείτε επίσης να βάλετε ξύδι σε ένα μπουκάλι ξεκασμού και να ξεκάσετε με ξύδι τη λεκάνη σας και στη συνέχεια να την σκουπίσετε με χαρτί κουζίνας.

Στη συνέχεια, πάρτε λίγο χαρτί κουζίνας και βάλτε αρκετό ξύδι σε αυτό, και τοποθετήστε το στο εσωτερικό χείλος της λεκάνης σας και αφήστε το να μείνει εκεί για δυο λεπτά. Ξεκάστε το εσωτερικό της λεκάνης σας με ξύδι και στη συνέχεια πάρτε το βουρτσάκι της τουαλέτα σας και τρίψτε όλα τα υπολείμματα που μπορεί να υπάρχουν.

Μόλις αφαιρέσετε το χαρτί τουαλέτας, τρίψτε το εσωτερικότης λεκάνης με μια παλιά οδοντόβουρτσα και η λεκάνη σας θα είναι πιο καθαρή από ποτέ!

Δείτε περισσότερες συμβουλές καθαριότητας σε αυτό το video:

About the Author


p 35249