Ειδήσεις

Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε: Νεκρός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Πρωταθλητής του Moto GP…

Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε: Νεκρός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Πρωταθλητής του Moto GP…

Ο πρώην παγκόσμιος Πρωταθλητής του… Moto GP υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από το τροχαίο δυστύχημα που είχε την Τετάρτη στο Ρίμινι.

Ο 35χρονος αμερικανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP, Νίκι Χέιντεν, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα είχε την Τετάρτη 17 Μαΐου στο Ρίμινι, της Ιταλίας…

Ο γνωστός δικυκλιστής πάλεψε πολύ σκληρά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Τσεζένα, για πέντε ημέρες, όμως η μάχη ήταν άνιση.

Ο Νίκι Χέιντεν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 35 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο «Kentacky Kid» είχε χτυπηθεί σοβαρά από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που έκανε ποδήλατο με τους φίλους του για προπόνηση, και από την πρώτη στιγμή οι θεράποντες ιατροί είχαν τονίσει πως υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αλλά και τον θώρακα.

p 35081

Ο αμερικανός αναβάτης είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 με τη Repsol Honda, τότε που βγήκε νικητής στη μάχη με τον Βαλεντίνο Ρόσι της Yamaha και πέτυχε τον μεγαλύτερο άθλο της αγωνιστικής του καριέρας.

About the Author


p 35081