Ειδήσεις

ΣΑΛΟΣ με δημοσίευμα Documento – “Μαϊμού” ο καρδιολόγος που πάντρεψε ο Κικίλιας;

p 35061

ΣΑΛΟΣ με δημοσίευμα Documento – “Μαϊμού” ο καρδιολόγος που πάντρεψε ο Κικίλιας;

Ποιος ο καρδιολόγος κουμπάρος του… Βασίλη Κικίλια που προκάλεσε σάλο;

Με πλαστά έγγραφα διορίστηκε ως καρδιολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο ο Αρμόδιος Δρίκος, «χρυσό παιδί» στους κύκλους της ΝΔ και επιστήθιος φίλος και κουμπάρος του Βασίλη Κικίλια.

Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Documento στο οποίο αναφέρεται μάλιστα ότι λόγω πλαστών εγγράφων ο «άριστος» κ. Δρίκος απολύθηκε από το Θριάσιο νοσοκομείο.

Στους κόλπους της ΝΔ, ο Δρίκος προαλειφόταν ως περιφερειάρχης Αττικής και κατέγραφε έντονη πολιτική δραστηριότητα ως πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και άλλων τοπικών οργανώσεων.

Στην Ελευσίνα όλοι γνωρίζουν ότι ο Αρμόδιος Δρίκος είναι καρδιολόγος.

Όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα Documento, όχι μόνο δεν είναι καρδιολόγος, αφού δεν έχει ολοκληρώσει αυτή την ειδικότητα, αλλά φέρεται να έχει καταθέσει πλαστά έγγραφα που τον εμφανίζουν να έχει συμπληρώσει δύο χρόνια στην ειδικότητα της παθολογίας, τα οποία είναι προαπαιτούμενα για να συνεχίσει κάποιος στην ειδικότητα της καρδιολογίας.

Δεν είναι καν παθολόγος στην ειδικότητα, αλλά απλός απόφοιτος ιατρικής σχολής χωρίς ειδικότητα.

p 35061

Τα πλαστά έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στα αρχεία του νοσοκομείου, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου νομιμότητας πτυχίων ο οποίος διενεργείται από το 2013 με εντολή του τότε υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δηλαδή του …. Κυριάκου Μητσοτάκη!

Το νοσοκομείο κατήγγειλε τη σύμβαση εργασίας με τον Δρίκο, «για σπουδαίο λόγο» όπως αναφέρει η απόφαση.

About the Author


p 35061