Ειδήσεις

“Πάγωσαν” οι αστυνομικοί με ΑΥΤΟ που είδαν στο VIDEO βιασμού της 22χρονης κοπέλας στην Δάφνη…

“Πάγωσαν” οι αστυνομικοί με ΑΥΤΟ που είδαν στο VIDEO βιασμού της 22χρονης κοπέλας στην Δάφνη…

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι αστυνομικοί που επεξεργάστηκαν το… video που κατασχέθηκε από το σπίτι – κολαστήριο της οδού Όθωνος στην Δάφνη.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν ακόμα και οι πιο έμπειροι και εξοικειωμένοι, αστυνομικοί της Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν εξετάσει εκατοντάδες σκληρά βίντεο από τις απάνθρωπες σκηνές που είδαν με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κοντζιλέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πολύωρο βίντεο έχει υψηλή ποιότητα και σε πρώτο πλάνο υπάρχει η ανήμπορη 22χρονη κοπέλα.

Ακούγονται συνεχώς οι αρρωστημένες εντολές που έδινε ο δράστης προς την κοπέλα η οποία είναι δεμένη και σε ημιλιποθύμη κατάσταση.

Όπως δηλώνουν αστυνομικοί ο 52χρονος χρησιμοποιούσε για αρκετή ώρα διάφορα ερωτικά βοηθήματα προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του επιθυμίες.

Η αγριότητα και η συνεχόμενη ένταση στις κινήσεις του δράστη προς το σώμα της κοπέλας σοκάραν τους αστυνομικούς. «Σε κάποια καρέ η κοπέλα αγγίζει τον θάνατο και παρά την άσχημη κατάσταση της ο 52χρονος συνέχιζε να ασελγεί πάνω της. Πάγωσα όταν άκουσα την αδύναμη κοπέλα να φωνάζει βοήθεια και ο δράστης να αδιαφορεί και να την χτυπά με ποιο μεγάλη μανία» δηλώνει αστυνομικός.

Το πρόσωπο της φρίκης…

p 34491

Ομολογία – σοκ από τον 52χρονο

Στην ομολογία ότι πριν την 22χρονη είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις και με άλλη κοπέλα, προχωρά στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 52χρονος που συνελήφθη στη Δάφνη την περασμένη Πέμπτη (04/05).

 Ειδικότερα δε στην υπόθεση για την οποία συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, υποστηρίζει ότι είχε συμφωνήσει με την 22χρονη να της δίνει τα διπλάσια χρήματα -από αυτά που της έδινε για να του καθαρίζει το σπίτι- προκειμένου να ικανοποιεί τις ορέξεις του

Πηγή: masternews.gr

About the Author


p 34491