Ειδήσεις

Μήπως έχεις 3η ή 4η γραμμή στον καρπό σου; Αν ΝΑΙ δες τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου…

Μήπως έχεις 3η ή 4η γραμμή στον καρπό σου; Αν ΝΑΙ δες τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου…

Οι γραμμές που υπάρχουν στον καρπό μας δείχνουν πολλά για τον… χαρακτήρα μας, την υγεία και το μέλλον. Αυτό ακριβώς είναι που οι μεταφυσικοί θέλουν να ανακαλύψουν. Ρίξτε μια ματιά στους καρπούς σας και βρείτε ποιος πραγματικά είστε.

Γραμμή 1:

Κανονικά, όλοι έχουν 2 ή 3 γραμμές στους καρπούς τους. Η πρώτη είναι η πιο σημαντική – δείχνει πόσο υγιής και ενεργός είναι κάποιος. Εάν είναι έντονη, δείχνει μία χαρούμενη και υγιή ζωή.

Εάν έχει σπασίματα ή κόβεται, καλό θα ήταν να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Σιγουρευτείτε πως τρώτε υγιεινά και δεν αγχώνεστε. Εάν η γραμμή σπάει σε πολλά σημεία, αυτό μπορεί να σημαίνει δυσκολίες στην εκπλήρωση των παιδικών ονείρων.

p 34223

Γραμμή 2:

Εάν αυτή η γραμμή δεν είναι σπασμένη ή κομμένη, θα ζήσετε μία χαρούμενη και επιτυχημένη ζωή. Εάν ειδικά είναι έντονη, οι πιθανότητες είναι πως θα ζήσετε μία πολυτελή ζωή μέσα στα πλούτη. Τα σπασίματα δείχνουν οικονομικά προβλήματα.

p 34223

Γραμμή 3:

Δεν έχουν όλοι τρίτη γραμμή. Εάν έχετε μία και είναι συνεχόμενη, θα έχετε μεγάλο αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στην καριέρα σας. Σίγουρα πάντως θα σας θυμούνται.

p 34223

Γραμμή 4:

Εάν έχετε μία τέταρτη γραμμή, είναι μάλλον σίγουρο πως θα ζήσετε μία μεγάλη ζωή με πολλά παιδιά.

p 34223

Αλλά μην φοβάστε εάν δείτε οι γραμμές σας να έχουν σπασίματα ή αν κόβονται: στην τελική εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την χαρά και την επιτυχία που έχουμε στη ζωή μας. Αντιθέτως, συγκεντρωθείτε στα δυνάμεις και τα ταλέντα σας και χρησιμοποιήστε τα όσο καλύτερα μπορείτε!

About the Author


p 34223