Ειδήσεις

Αυτή η γυναίκα “έκανε” συνεχόμενο ομαδικό με… ζώα και στο τέλος αυτό έπαθε! [photo]

Αυτή η γυναίκα “έκανε” συνεχόμενο ομαδικό με… ζώα και στο τέλος αυτό έπαθε!

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η ομολογία μιας… Βρετανίδας συνταξιούχου, η οποία παραδέχθηκε ότι το “έκανε” με… σκύλους συμμετέχοντας σε πάρτι κτηνοβασίας.

Η Carol Bowditch, 64 ετών, όχι μόνο ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις της με τρεις σκύλους: έναν Αγίου Βερνάρδου, ένα λαμπραντόρ και έναν Γερμανικό Ποιμενικό, αλλά βιντεοσκοπούσε τις φρικιαστικές πράξεις της.

Παρόλα αυτά γλίτωσε τη φυλακή, υποστηρίζοντας ότι συμμετείχε στα πάρτι κτηνoβασίας γιατί δεν ήξερε πως ήταν παράνομο!

Οι Αρχές επικεντρώθηκαν περισσότερο στο διοργανωτή των πάρτι, όπου οι ιδιοκτήτες των σκύλων παρακολουθούσαν τις γυναίκες να το “κάνουν” με τα τετράποδα πριν ικανοποιήσουν τη δική τους διαστροφή αργότερα με τις ίδιες γυναίκες!

Ο 65χρονος Daniel Galloway, ο οποίος είχε στην κατοχή του και εξαιρετικά ακραίo υλικό με παιδιά, παραδέχθηκε επίσης την ενοχή του.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι της Bowditch, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα DVD και ένα USB stick τα οποία περιείχαν video της 64χρονης να το “κάνει” με σκύλους, αλλά και περίπου 40 φωτογραφίες ή gifs.

«Περιείχαν πολύ ακραίες εικόνες με πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές»,

«Η κατηγορούμενη παραδέχθηκε πως το “έκανε” με σκύλους εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο δεν γνώριζε ότι ήταν παράπονο», συμπλήρωσε η Rose.

H Bowditch από το Evedon ομολόγησε πως είχε επαφή με ζώα από τις 13 Νοεμβρίου του 2011 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου του 2014, ενώ παραδέχθηκε και την κατοχή 37 ακραίων εικόνων.

Τόσο ο Galloway, όσο και η Bowditch υπέστησαν δημόσια ταπείνωση, ενώ φίλοι και οικογένεια έκοψαν κάθε επαφή μαζί τους. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη τιμωρία τους, αφού το δικαστήριο επέβαλε μόνο στον 65χρονο 12μηνη επιτήρηση και απαγόρευση κυκλοφορίας για 16 μήνες…

Η μέγιστη ποινή για κτηνοβασία στη Βρετανία είναι 2 χρόνια φυλάκιση.

«Αυτό που έκαναν ήταν πρώτα από όλα παράνομο και δεύτερον αηδιαστικό», τόνισε από την πλευρά του ο δικαστής του Lincoln Crown Court, Michael Heath, ο οποίος δικαιολογήθηκε πως είχε δεμένα χέρια και δεν μπορούσε να επιβάλει μεγαλύτερες ποινές, ωστόσο «Μου είπαν ότι ταπεινώθηκαν λόγω της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση και αυτό δεν με εκπλήσσει καθόλου».

About the Author


p 34115