Καιρός

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ – Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από… 7 χρόνια απουσίας!

p 29001

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ – Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από… 7 χρόνια απουσίας!

Ένα ακόμα πρόσωπο αφήνει τον… ΣΚΑΪ και εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου.

 

Με μια επιστροφή και μια μεταγραφή, ο ΑΝΤ1 προχωρά σε ευρεία αναδιάρθρωση της Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει τις χαμηλές πτήσεις του κεντρικού δελτίου και να διεκδικήσει μια πιο δυναμική παρουσία στη μάχη της ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την Reallife, γενικός διευθυντής Ενημέρωσης αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος επιστρέφει στο κανάλι και τη δημοσιογραφία μετά από απουσία επτά ετών και αφότου στο μεταξύ διετέλεσε υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά…

p 29001

Νούμερο 2 στην ιεραρχία του Τομέα Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 τοποθετείται ο Στράτος Μπαλής, που αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1.

Το deal για τη μεταγραφή του Στράτου Μπαλή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επισφραγίστηκε προ ημερών σε γνωστό καφέ του Νέου Ψυχικού, όπου ο δημοσιογράφος εθεάθη μαζί με τον γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, Στρατή Λιαρέλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο προγράμματος, Τζώνη Καλημέρη.

Ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος διατηρεί τη θέση του διευθυντή σύνταξης, ενώ σε ρόλο αρχισυντάκτη του δελτίου θα συνεχίσει και ο πρόσφατα αφιχθείς από το Mega, Βαγγέλης Γκαϊντές.

About the Author


p 29001