Ο Βαλάντης εμφανίσθηκε σε εκπομπή με μάσκα και δεν την έβγαλε καθόλου – Newsbeast

Ο Βαλάντης εμφανίσθηκε σε εκπομπή με μάσκα και δεν την έβγαλε καθόλου – Newsbeast


Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Βαλάντης, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας προστατευτική μάσκα, την οποία δεν έβγαλε σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Αντώνη Ρέμο, μετά την ανάρτησή του στα social media, όπου άσκησε κριτική σε ξενοδοχείο της Ρόδου, επειδή δέχθηκε τον τραγουδιστή ως πελάτη χωρίς να φοράει την προστατευτική μάσκα στους εσωτερικούς χώρους.

Συγκεκριμένα είπε για την ιστορία αυτή: «Παρεξήγηση με τον Αντώνη Ρέμο δεν έγινε, για αυτό και αναγκάστηκα την επόμενη μέρα να κάνω ένα live στο Instagram και να εξηγήσω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έκανα αυτή την ανακοίνωση. Θα την έκανα ούτως ή άλλως αν έβλεπα οποιοδήποτε πελάτη να μπαίνει μέσα σε ένα ξενοδοχείο χωρίς την απαραίτητη μάσκα. Θερμομέτρηση βέβαια έγινε, τα απολυμαντικά τα έβαλαν αλλά ο νόμος λέει πως σε κανέναν κλειστό χώρο δεν μπορούμε να είμαστε χωρίς μάσκα».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος, με ποιο δικαίωμα θα γυρίσει ο άλλος να μου πει ότι τα έβαλα με κάποιον. Τα έβαλα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που άφησαν έναν πελάτη, για αυτό και εξακολουθώ τον Αντώνη να τον αναφέρω ως πελάτη, μπορεί να ήταν ένας άλλος άνθρωπος, να μπει χωρίς την απαραίτητη μάσκα».

«Το συγκεκριμένο γεγονός έπρεπε να το σκεφτούν τόσο οι υπεύθυνοι όσο και ο Αντώνης, κυρίως, που εμείς οι καλλιτέχνες δίνουμε το παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει και πρέπει πρώτα από όλα εμείς να τηρούμε τους κανόνες και έπειτα οι άλλοι» συμπλήρωσε ο Βαλάντης.

Επίσης, τόνισε πως φοράει συνέχεια τη μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, ακόμα και όταν επισκέπτεται τα παιδιά του.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *