Ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να εκδικηθεί την Ελένη με απρόβλεπτες εξελίξεις – Newsbeast

Ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να εκδικηθεί την Ελένη με απρόβλεπτες εξελίξεις – Newsbeast


Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 η Ελένη έμαθε ότι η Δρόσω είναι έγκυος κι εκείνη της λέει ψέματα πως ο πατέρας του παιδιού είναι ο Παύλος, ο ηθοποιός που γνώρισε στο μπουλούκι. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντής λέει ψέματα στο Μελέτη πως βρέθηκε ερωτικά με τη Δρόσω, ενώ τους ακούει ο Νικηφόρος.

Τι θα συμβεί, όμως, στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του με τη Δρόσω ήταν ένα δικό του αστείο, για να υπερηφανευτεί στον Μελέτη. Η Μάρθα αφήνει πίσω όσα την χώριζαν με τον Νέστορα και συμφιλιώνεται μαζί του, μετά από πολλά χρόνια.

Η Ασημίνα μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος και προσπαθούν μαζί να την πείσουν να βρουν τον Παύλο. Ο Τόλλιας παραδέχεται στην Ουρανία ότι η επιστροφή της Παγώνας δεν επηρέασε καθόλου τα συναισθήματά του γι’ αυτήν.

Ο Κυπραίος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του. Ενώ στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, την ίδια ώρα ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να εκδικηθεί την Ελένη.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *