Οι τρεις εκπομπές του Open που πήραν το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν – Newsbeast

Οι τρεις εκπομπές του Open που πήραν το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν – Newsbeast


Ο σχεδιασμός για τη νέα τηλεοπτική σεζόν βρίσκει τους ιθύνοντες του Open να ρίχνουν το μεγαλύτερο βάρος σε σειρές. Αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως δεν τους εμπόδισε να έχουν ήδη δώσει το πράσινο φως για να συνεχιστούν και τη νέα τηλεοπτική χρονιά τρεις εκπομπές του σταθμού που αγαπήθηκαν από το κοινό

Η πρώτη εκπομπή που θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν είναι το «Για την Παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής απέδειξε πως είναι «αγαπημένο παιδί» του κοινού καθώς υπήρξαν μέρες που σε κατηγορίες του τηλεθεατών έφτασε σχεδόν το 50%! Αυτό παρατήρησαν οι ιθύνοντες του σταθμού και του έδωσαν το «πράσινο» φως χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η δεύτερη εκπομπή η οποία θα κρατάει παρέα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Open αφορά στην πρωινή ζώνη. Η Κατερίνα Καινούργιου θα μεταδίδει χαρά κάθε πρωί στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Ευτυχείτε!» και την ερχόμενη σεζόν.

Η τρίτη και τελευταία εκπομπή η οποία αποτελεί «δυνατό χαρτί» για τον σταθμό και θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα και τη νέα σεζόν είναι αυτή της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία κάθε σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του Open λέει στο κοινό: «Έλα χαμογέλα!».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *