Η νέα ταινία που όλοι έκραξαν πριν καν τη δουν! – Newsbeast

Η νέα ταινία που όλοι έκραξαν πριν καν τη δουν! – Newsbeast


«Ψηλό Κορίτσι» είναι η νέα εφηβική ταινία του συνδρομητικού καναλιού για -καλά το μαντέψατε- ένα πανύψηλο κορίτσι που «αποφασίζει να νικήσει τις ανασφάλειές της και παγιδεύεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο στο λύκειο», όπως μας λέει η υπόθεση.

Πριν βγει στο Netflix στις 13 Σεπτεμβρίου, η ταινία με την πρωτοεμφανιζόμενη Έιβα Μισέλ είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο από το τρέιλερ ακόμα, καθώς όλοι διαμαρτύρονταν πως τα πάντα προδίδονταν εκεί ή τι στο καλό χρειάζεται μια τέτοια ταινία τέλος πάντων!

Άλλο ένα χαζό teen movie δηλαδή που κατάφεραν ωστόσο με τα πικρόχολα σχόλια και τα βιτριολικές κριτικές (πριν καν προβληθεί) να μετατρέψουν σε μια από τις πλέον πολυσυζητημένες ταινίες του Netflix!

Το «Tall Girl», όπως είναι ο αυθεντικός του τίτλος, δεν βασίζεται μάλιστα σε κάποιο βιβλίο, όπως αντίστοιχα φιλμ, και οι αντιδράσεις ήταν το λιγότερο πολεμικές. Θυμίζοντας εδώ την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη και όσα έλαβαν χώρα στο IMDb πριν αυτή προβληθεί.

Γιατί όμως; Είναι μια ανάλαφρη και προβλέψιμη ταινία για τα δύσκολα σχολικά χρόνια. Κανείς δεν είπε πως είναι σαν τον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, το βαρύ πυροβολικό για φέτος του Netflix, αλλά τέτοια δριμεία κριτική σε YouTube και Twitter για ταινία που δεν είχε καν προβληθεί καιρό είχαμε να δούμε. Αν είχαμε δει και ποτέ δηλαδή…

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *