Η Αντελίνα Βαρθακούρη νιώθει ελεύθερη μετά την αποχώρηση της από τον Alpha – Newsbeast

Η Αντελίνα Βαρθακούρη νιώθει ελεύθερη μετά την αποχώρηση της από τον Alpha – Newsbeast


Μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης, ο Alpha, ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως προχωράει σε λήξη της συνεργασίας του με την Αντελίνα Βαρθακούρη και πως η απόφαση ήταν κοινή.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την Αντελίνα Βαρθακούρη λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας της με τον Alpha και η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων πως νιώθει «ελεύθερη».

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει γιατί και εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που μ’ αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Έπρεπε να δοθεί ένα τέλος. Είναι ωραίο πράγμα να κάθομαι σπίτι μου, να μην μπορώ να μιλήσω, να μην μπορώ να κάνω τίποτα; Δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Καλό είναι, αν δεν ταιριάζουν τα χνώτα σου, αν δεν ταιριάζουν τα χνώτα σου, ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα και αντιλαμβάνεσαι, επαγγελματικά την τηλεόραση, τι να πούμε.

Δεν μου πρότειναν κάτι από τον Alpha. Όταν τελείωσε το Globetrotters, ήμουν σε μια πολύ καλή φάση επαγγελματική. Με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και εμπιστοσύνη, για να μη φύγω από τον όμιλο που τόσο πολύ αγαπούσα και αγαπώ και πιστεύω, εμπιστεύθηκα και υπέγραψα. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το μαγνητοσκοπημένο. Δεν ήταν επιλογή μου το μαγνητοσκοπημένο. Το Globetrotters ήταν μαγνητοσκοπημένο αλλά κάτω από άλλες συνθήκες και ένα τελείως διαφορετικό concept. Το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» λοιπόν, έτσι όπως το άκουσα λεκτικά ήταν ωραίο. Μετά όταν, και το δέχομαι, δεν ήξερα ούτε τον τίτλο της εκπομπής και τον έμαθα τελευταία. Δεν μου επιτρεπόταν να δω τελικό αποτέλεσμα. Είχαμε από την αρχή πάρα πολλές διαφωνίες. Δεν το μετανιώνω. Ήταν ένα μάθημα για σένα.

Δεν κάναμε τα νούμερα τηλεθέασης που θέλαμε να κάνουμε.

Δεν ήταν δική μου συνειδητή επιλογή να μην είμαι ενεργή στα social media κατά τη μετάδοση του “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι”. Ήταν κάτι το οποίο ήθελε ο σταθμός. Είχα υπογράψει ότι ο σταθμός θα ελέγχει τα social media μου, οπότε οτιδήποτε έκανα έπρεπε να περνάει από έγκριση.

Δεν είμαι αυτή που θα πει οτιδήποτε κακό για τον σταθμό με τον οποίο συνεργάστηκα γιατί θα είναι σα να μην τιμώ την επιλογή που έκανα. Δεν έχει σημασία αν ήταν σωστή ή λάθος.

Το συναίσθημα μου αυτήν την στιγμή είναι ελευθερία».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *