Ειδήσεις

Η οικογένεια της μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ άλλους - Μητέρα 2 παιδιών πέθανε μετά από…

Η οικογένεια της μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ άλλους - Μητέρα 2 παιδιών πέθανε μετά από…

Λίγο μετά τη μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, μια μητέρα δύο παιδιών άρχισε να… εργάζεται γύρω από το σπίτι και τον κήπο για να αισθάνονται περισσότερο σαν στο σπίτι τους, τα μικρά παιδιά της.

Ωστόσο, ενώ εργαζόταν στον κήπο ένα απόγευμα, η 44χρονη έκανε μια μικρή γρατσουνιά στο χέρι της.

Στην αρχή, η Lucy Smith δεν ανησύχησε για την μικρή γρατσουνιά στο χέρι της, δεδομένου ότι οι γρατσουνιές συνήθως επουλώνονται εύκολα από μόνες τους.

Η Smith σκέφτηκε ότι η γρατζουνιά θα θεραπευόταν μόνη της, ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα αναγκάστηκε να πάει στο γιατρό, όταν άρχισε να βιώνει πόνο στον ώμο της. Η Lucy διαγνώστηκε με πόνο νεύρων, αλλά όταν τα δάχτυλα και τα χέρια της πρήστηκαν και άρχισε να κάνει εμετό τακτικά, αποφάσισε να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Η επόμενη γιατρός, σκέφτηκε ότι η Lucy θα μπορούσε να έχει έναν θρόμβο, και την έστειλε στο νοσοκομείο, ωστόσο, μια απλή εξέταση αίματος στο νοσοκομείο αποκάλυψε ότι έπασχε από σήψη. Άρχισαν αμέσως την 44χρονη με αντιβιοτικά, αλλά απεβίωσε την έκτη ημέρα της στο νοσοκομείο εξαιτίας του τοξικού σοκ από την σήψη.

«Εάν της είχαν κάνει εξαρχής μια απλή εξέταση αίματος και λάμβανε τη θεραπεία που χρειαζόταν την Παρασκευή, το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό και τα παιδιά της, η Megan και ο George που είναι 6 και 9 ετών, θα εξακολουθούσαν να έχουν την υπέροχη, όμορφη μαμά τους», είπε η Caroline η αδελφή της Lucy.

Τώρα, η Caroline μοιράζεται την ιστορία της Lucy για να προειδοποιήσει τους άλλους, ώστε να γνωρίζουν τα συμπτώματα της σήψης, η οποία είναι υπεύθυνη για περισσότερους θανάτους από ότι ο καρκίνος του εντέρου, του μαστού και του προστάτη σε συνδυασμό.

«Η σήψη μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία, αν και οι νέοι και οι ηλικιωμένοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ο καθένας στο ενδιάμεσο μπορεί να χτυπηθεί», εξήγησε.

Η Caroline προειδοποιεί τους άλλους να επιμένουν σε μια εξέταση για σήψη αν αντιμετωπίζουν πυρετό, ναυτία, εμετό, ταχυπαλμία ή μειωμένη ούρηση.

About the Author