Ειδήσεις

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΩΣ 95%

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΩΣ 95%

-Ανάσα για… χιλιάδες οφειλέτες

 

- Κουρεύονται δάνεια και χρέη σε πιστωτικές έως 95%

- Δείτε ποια τράπεζα ξεκινάει τις επόμενες ημέρες

- Ανακούφιση για τους  Έλληνες πολίτες

 

Eκατοντάδες χιλιάδες είναι οι οφειλέτες των τραπεζών που δεν μπορούν να… αποπληρώσουν τα χρέη τους και έτσι πριν τα fuds πάρουν στα χέρια τους τα δάνεια αυτά, κυρίως μέσω πιστωτικών καρτών, δίδοντας στις τράπεζες ένα ελάχιστο μέρος του ποσού, τα πιστωτικά ιδρύματα έρχονται να… προτείνουν στους πολίτες που τους οφείλουν πρόταση αποπληρωμής με γενναίο κούρεμα του υπολοίπου ποσού το οποίο μπορεί να φτάσει ως και το 95%.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με την εφημερίδα το Βήμα είναι η Eurobank που θα αποστείλει μέσα στο επόμενο διάστημα επιστολές στους πελάτες της με συνολικό χρέος 1,5 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή μικρού μέρους του ποσού που οφείλουν.

 

 

Το ποσό αυτό θα μπορέσουν να το αποπληρώσουν σε έξι δόσεις, ενώ οι τόκοι με τους οποίους επιβαρύνονται θα διαγραφούν.

Οι οφειλέτες θα έχουν το δικαίωμα είτε να δεχθούν την πρόταση που θα λάβουν, είτε με δική τους επιστολή να απαντήσουν με νέα πρόταση βάσει των οικονομικών τους στοιχείων.

Στην περίπτωση που οι οφειλέτες δεν απαντήσουν ή δεν κάνουν κάποια κίνηση τότε θα χαρακτηρίζονται μη συνεργάσιμοι και οι τράπεζες θα κινούν εναντίον τους τις νόμιμες διαδικασίες.

About the Author