Ειδήσεις

Πατρινός έπαθε “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ” όταν είδε αυτό το λογαριασμό της ΔΕΗ:Τώρα παίρνει την εκδίκησή του…

Πατρινός έπαθε “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ” όταν είδε αυτό το λογαριασμό της ΔΕΗ:Τώρα παίρνει την εκδίκησή του…

Έχασε κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα… πόδια του Πατρινός όταν είδε τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ καλείται να πληρώσει 517 ευρώ για κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που αντιστοιχεί σε 2603 ΚW.Ο ίδιος,αγανακτισμένος, μας έστειλε και τη φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Όπως μας είπε μένει μόνος του σε ένα σπίτι 70 τ.μ. και αυτό το ποσό δε μπορεί να δικαιολογηθεί ορθολογικά.

Μόλις είδε τον φαρμακερό λογαριασμό νόμιζε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και σκέφτηκε «Τοο bad to be true»,ψάχνοντας όμως λίγο καλύτερα τα δεδομένα ανακάλυψε ότι πρόκειται για αλήθεια.Αυτά τα λεφτά του ζητάει η ΔΕΗ για το ρεύμα που του πούλησε.

«Είχα διαβάσει στο ίντερνετ για φουσκωμένους και απαράδεκτους λογαριασμούς που έρχονται σε πελάτες και λέω πως θα έτυχε και σε μένα κάτι τέτοιο.Σκέφτηκα να καλέσω τεχνικό από τη ΔΕΗ να ελέγξει αν λειτουργεί σωστά ο μετρητής αλλά και σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεσαι με τα έξοδα του ελέγχου σε περίπτωση που είναι όλα οκ. Σιγά Σιγά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι πρόκειται για αλήθεια..»

Είναι γεγονός πως η ΔΕΗ χρεώνει αυξημένο κόστος/kwh όσο περισσότερες kwh καταναλώνεις.Τώρα ο καταγγέλλων είναι αποφασισμένος να ξεχρεώσει αυτό το ποσό και να αλλάξει πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας άμεσα.Ευτυχώς πλέον η ΔΕΗ δεν έχει το μονοπώλιο στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και έχουν ξεπεταχτεί αρκετές ιδιωτικές εταιρείες που διεκδικούν μερίδιο με πολύ ανταγωνιστικές παροχές.Οι περισσότερες,αν όχι όλες δεν αυξάνουν την τιμή της κιλοβατώρας ανάλογα με το πόσες καταναλώνεις.Επίσης δίνουν ειδικές εκπτώσεις στους καλοπληρωτές.

Τώρα είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του,φεύγοντας από την ΔΕΗ και πηγαίνοντας στην protergia του ομίλου Μητηλιναίου,

Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με βαθιά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση.

Η μετάβαση από τη ΔΕΗ στην protergia είναι πολύ εύκολη υπόθεση.Δε θα μείνει χωρίς ρεύμα ούτε λεπτό το σπίτι σου ή επιχείρησή σου,κατά τη διάρκεια μετάβασης.Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δεν απαιτείται καμία αλλαγή στον μετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησης σου.

Ήδη, πολλοί καταναλωτές επιλέγουν να αλλάξουν Προμηθευτή για να μειώσουν τα έξοδα του λογαριασμού ρεύματος και να απολαύσουν τις νέες παροχές!

About the Author