Ειδήσεις

Αυτή είναι η ΚΟΥΚΛΑΡΑ σύντροφος του Γ.Χρανιώτη που έχει τα μισά του χρόνια! [photos]

Αυτή είναι η ΚΟΥΚΛΑΡΑ σύντροφος του Γ.Χρανιώτη που έχει τα μισά του χρόνια!

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας ηθοποιός που κρατά την… προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει απασχολήσει την lifestyle επικαιρότητα παρά μόνο με τα βήματά του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η συμμετοχή του στο Survivor εκτόξευσε τις «μετοχές» του και έφερε στα ύψη την δημοτικότητά του. 

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που τον στηρίζουν από μακριά όσο είναι στον Αγιο Δομίνικο;

Εκτός από τους γονείς του είναι και η σύντροφός του η Γεωργία Αβασκαντήρα που σύμφωνα με το iapopsi ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και κλέβει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της. Oι δυο τους έχουν κάνει επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους, διακριτικά, μακριά από τα φώτα.

Στο γράμμα που του έστειλε η Γεωργία στο παιχνίδι -και είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 25 Απριλίου- του έγραφε: «Γιώργο, η επίδοσή σου στα αθλήματα πιστεύω ότι οφείλεται στα πολλά γλυκά που έχουμε φάει πριν πας στο παιχνίδι. Η ζάχαρη σε κρατάει δυνατό σωματικά και ψυχολογικά. Και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Είμαι περήφανη για σένα και δεν χάνω επεισόδιο. Σε περιμένω να πάρουμε κύματτα και να χορέψουμε όταν επιστρέψεις. Εχεις φιλιά από τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τη νονά σου, τα αδέλφια σου, Ειρήνη και Νίκο, τον Γιάννη και όλους τους φίλους σου».

Πηγή: seleo.gr

About the Author