Ειδήσεις

Θα ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ - Λαμπραντόρ ξαναβρίσκει μετά από 5 χρόνια την… Οικογένειά του! [video]

Θα ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ - Λαμπραντόρ ξαναβρίσκει μετά από 5 χρόνια την… Οικογένειά του!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό για έναν… ιδιοκτήτη σκύλου να χάσει το αγαπημένο του κατοικίδιο…

Ευτυχώς, μια οικογένεια μπόρεσε να επανενωθεί με τον αγαπημένο τους σκύλο, που τον είχαν χάσει για πολλά χρόνια…

Η φιλοζωική οργάνωση Humane Society που εδρεύει στις ΗΠΑ έχει σώσει 166 σκυλιά και γάτες, μόνο στη πολιτεία του Οχάιο, από τραγικές συνθήκες. Πολλά ζώα αφήνονται παρατημένα και δεμένα έξω στη λάσπη.

 «Ανάμεσα στα άρρωστα και τραυματισμένα ζώα ήταν ένα μεγάλο, καφέ λαμπραντόρ που ήταν δεμένο μπροστά από ένα σπίτι,» γράφει η οργάνωση στοYouTube.

Η φιλοζωική οργάνωση Humane Society, που επίσης έχει σώσει 26 σκυλιά από τη Νότια Κορέα, ανακάλυψε ότι αυτό το σκυλί ανήκει σε μια οικογένεια που το αναζητούσε αρκετό καιρό…

«Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, σκανάραμε όλα τα 166 σκυλιά και γάτες για μικροτσιπ και ανακαλύψαμε ότι αυτό το λαμπραντόρ έχει όνομα — Τσάκι— και μια οικογένεια που τον είχε χάσει πάνω από πέντε χρόνια ,» πρόσθεσε η Humane Society.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, η οργάνωση επανένωσε την οικογένεια με τον Τσάκι. Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια, αλλά ο σκύλος προφανώς ακόμα τους θυμάται όλους. Αυτές οι επανενώσεις μας φέρνουν δάκρυα στα μάτια, και είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιος είναι πιο χαρούμενος, ο Τσάκι ή η οικογένεια!

Προσοχή: Το video περιέχει σκληρές εικόνες από τις προηγούμενες συνθήκες διαβίωσης του σκύλου, που μερικοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές.

Παρακολουθήστε το video και μοιραστείτε το με τους φίλους σας αν χαίρεστε που ο Τσάκι είναι ξανά στο σπίτι του!

About the Author