Έξαλλη η Μπακοδήμου με παίκτες του reality – Newsbeast

Έξαλλη η Μπακοδήμου με παίκτες του reality – Newsbeast


«Μέσα στο βανάκι μας είπε ότι πήρε τέσσερις γκόμενες και βγήκε εκεί…». Αυτή η ατάκα του Γιάννη Μυλωνόπουλου στον συμπαίκτη του του Bill Σαντρία στάθηκε η αφορμή για να στηθεί ένας ακόμα… τσαμπουκάς στο Gala του Power of Love.

Ο Bill έγινε έξαλλος και πήρε αμέσως τον λόγο ανεβάζοντας τους τόνους. «Θίχτηκα. Η Κατερίνα ήταν με τον Παύλο κι εγώ έκανα ότι ήθελα στη έξω ζωή μου. Έχεις τάξει στην Άννα; Εγώ δεν έταξα κάτι, δεν κορόιδεψα κάποιον. Άντε τώρα, ήρθες να παίξεις μαζί μας εσύ; Να μας πουλήσεις τρέλα; Μας πουλάς τρέλα; Την Άννα προστατεύω που είναι φίλη μου. Της τα είχα πει από τότε. Άντε! Γελάει ο κόσμος μαζί σου», είπε ο Bill σε έντονο ύφος.

Ο Γιάννης Μυλωνόπουλος θέλησε να απαντήσει αμέσως: «Ότι θες κάνεις στη ζωή σου κι εγώ κάνω ότι θέλω. Δεν βγήκα να σε κατακρίνω. Δεν έχω τάξει τίποτα σε κανέναν. Δεν ήρθα να παίξω καθόλου μαζί σου, εσύ ήρθες να κρίνεις την προσωπική μου ζωή. Τι σε έχω βάλει; Τελάλη στη ζωή μου σε έχω βάλει; Πέφτω επίπεδο, σκοτώνομαι εγκεφαλικά. Ο κόσμος πραγματικά γελάει μαζί μου με την επιλογή που έχω κάνει» ανέφερε ο παίκτης.

Η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη με τα όσα διαδραματιζόντουσαν μπροστά της: «Πραγματικά, είστε πάρα πολύ αστείοι» τους είπε.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *