Ευχές από τον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr – Newsbeast

Ευχές από τον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr – Newsbeast


10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Τα δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας και η υψηλή αναγνωσιμότητα του Newsbeast.gr είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση του αγώνα που δίνετε καθημερινά για έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση του πολίτη. Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο μεράκι, με την ίδια επαγγελματική ευσυνειδησία την προσπάθειά σας στην μάχη της ενημέρωσης. Μια μάχη καθημερινή και δύσκολη που εμείς οι δημοσιογράφοι γνωρίζουμε καλά κάτω από ποιες συνθήκες διεξάγεται. Σε όλη την ομάδα του Newsbeast.gr εύχομαι να παραμείνει και να επιμείνει στην μάχη της είδησης για πολλά χρόνια! Όσες περισσότερες ειδησεογραφικές “φωνές” ακούγονται τόσο καλύτερα ενημερώνονται οι συμπολίτες μας και αναβαθμίζεται ποιοτικά η δημοκρατία μας»

Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας

Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *