Δεν είμαι τραμπούκος – δεν ακούμπησα κανέναν – Newsbeast

Δεν είμαι τραμπούκος – δεν ακούμπησα κανέναν – Newsbeast


Για την αποχώρησή του από το Big Brother και το σάλο που προκλήθηκε για τη συμπεριφορά του προς τον Χρήστο Βαρουξή μίλησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο πρώην παίκτης του reality του ΣΚΑΪ τόνισε ότι δεν είναι «τραμπούκος», ενώ απαντώντας σε όσους τον κατακρίνουν ανέφερε ότι «τα αρνητικά σας σχόλια πάνε στον κάδο».

«Για όλα τα αρνητικά που βλέπω για τον σχολιασμό μου, για τα παντελόνια μου και ό,τι έχει να κάνει με τη Σοφία, επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είσαστε άνδρες, θέλω να σας πω πως οι άνδρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είσαστε άνδρες. Ένας άνδρας παραδέχεται και αποδέχεται και δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του.

Έφυγα από το σπίτι για κάτι το οποίο θεωρώ – και με γεγονότα πάντα μιλάω – ότι οι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολύ περισσότερο από εμένα. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το ότι νευρίασα, εκτέθηκα, ναι. Πιέστηκα πάρα πολύ. Έχει να κάνει με τον εγκλεισμό, έχει να κάνει με το ότι προσβλήθηκα σαν άνθρωπος με πολλές καταστάσεις μέσα στο σπίτι που ίσως και να έχετε μπορέσει να δείτε. Άρα καλό θα ήταν να μην το κρίνετε τόσο σπασμωδικά.

Δεν είμαι τραμπούκος. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν, άλλοι έχουν ακουμπήσει εκεί μέσα και δεν κρίθηκαν όπως κρίθηκα εγώ, αλλά μάλλον έτσι ήταν να πάει η κατάσταση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσα να παίξω ρόλους μέσα στο σπίτι. Δεν θα έπαιζα ρόλους για καμία κάμερα, για φράγκα και καμία πρώτη, δεύτερη κ.α. θέση. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Εγώ ήμουν ο Δημήτρης που ήμουν πριν μπω, που είμαι τώρα και θα συνεχίσω να είμαι και σε όποιον αρέσω. Τα αρνητικά σας σχόλια πάνε στον κάδο», είπε μεταξύ άλλων.

Λίγο αργότερα επέστρεψε με νέα ανάρτηση, στην οποία έγραψε τα εξής:

«Hello world… I’m back…Ίδιος όμως…Να παραμένεις πάντα αυτός που είσαι…Τα λόγια σου και τις πράξεις σου να μην τα διαμορφώσεις ποτέ για άλλους… Καλά με όλους δεν γίνεται να τα πηγαίνεις αν έχεις προσωπικότητα…Χάνοντας κάτι πάντα κερδίζεις κάτι άλλο….Δεν ζεις και δεν πράττεις με βάση τα θέλω όλων,πάρα μόνο με τα δικά σου!».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *